Életmód

Hova kell fújni a parfümöt? (x)

Oda, ahol azt akarja, hogy megcsókolják. – ugye nem is kell gondolkodni rajta, hogy ki adta ezt az örökérvényű választ? Coco Chanel, aki mindig mindenre tudta a tökéletes választ.

Hova kell fújni a parfümöt? (x)
1883-ban született, abban a korban ahol a szigorú szabályok skatulyába rakták a nőket. Coco viszont fittyet hányt a szabályokra, a szokásokra, ő az, aki újakat teremtett. Stílust, divatot, eleganciát, és szabadságot!

Talán nem túlzás azt mondani, hogy amit ma, az igazán stílusos nőről gondolunk, azt neki köszönhetjük. Ambíciója határozta meg az egész életét.  A kis árvaházi kislány Párizs és a világ nagyasszonya lett, miközben egész életében Kisasszonynak, vagyis Mademoiselle-nek szólították, hiszen soha nem ment férjhez.

Varrónőnek tanult, kalapokat és ikonikus ruhákat tervezett, vagyonát pedig 1921-ben megalkotott parfümjének köszönheti. Új, női illatot akart, és Ernest Beaux cári parfümőr segítségével alkotta meg, a világ máig legismertebb, Chanel #5 parfümjét.

Igazi öröksége azonban az állandó előrelépés, hogy merjünk valami újat, merészebbet alkotni. A Chanel parfümök ezért mindig követik, vagy éppen meghaladják a kor elvárásait, a receptúrákat mindig egy kicsit alakítják, hogy éppen akkor, és éppen úgy fejezzék ki a nőiességet, hogy az tökéletes legyen.

Hova kell fújni a parfümöt? (x)
A Chanel márka 2000-es éveinek meghatározó illatát a Coco Mademoiselle kollekció fejezi ki, amely egy fiatal, kifinomult és szexi nő illata.

Coco Mademoiselle nyáron is!

A Coco Mademoiselle nyári üzemmódra kapcsol, új kollekciójával felfedi az utánozhatatlan illat könnyed frissességét. „A Coco Mademoiselle nyári oldalát akartam kiemelni, melyben az érzéki keleties-gyümölcsös illat hosszan tartó frissességgel leng körül” – mondja Olivier Polge, a Chanel parfümőre. Az Été névre keresztelt limitált kollekciót kifejezetten a melegebb nyári hónapokra álmodták meg, ráadásul mind 100ml kiszerelésű, így bárhová magunkkal vihetjük.

Hova kell fújni a parfümöt? (x)
A Coco Mademoiselle L’Eau egy könnyű testpermet, melyet nyugodtan fújhatunk a hajunkra is, így a nyári melegben sem kell lemondanunk kedvenc illatunkról. A kollekció része a Coco Mademoiselle Le Gel, egy légies tusfürdő gél is, mely csodás illata mellett tökéletesen megtisztítja bőrünk és hajunk a napon használt UV szűrőktől. A két nyári darab minden Coco Mademoiselle rajongó elmaradhatatlan kiegészítője lesz.

Hova kell fújni a parfümöt? (x)
+1 nyári üzenet

„Ha szomorú vagy, csak tegyél fel még egy kis rúzst és hódíts!” Coco Chanel híres igazsága ez, aki maga is mindig élénk piros rúzst viselt. Az új Rouge Coco Bloom igazán ellenállhatatlan ajkakat varázsol, és nem csak akkor, ha szomorú vagy.

Hova kell fújni a parfümöt? (x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top