nlc.hu
Életmód

Bill Cosby börtönbüntetése

Börtönben marad Bill Cosby

Nem hajlandó részt venni egy programban.
Bill Cosby előzetes meghallgatása

Bár ügyvédei mindent megtesznek, hogy szabaduljon, Bill Cosby börtönben marad egy pennsylvaniai bíróság döntése szerint – írja a 24.hu. Indoklásuk szerint ebben komoly szerepet játszott az, hogy Cosby nem volt hajlandó részt venni egy szexuális ragadozók számára kötelező programban, arra hivatkozva, hogy ő ártatlan. Amíg ettől elzárkózik, addig a jogi szakértők nem látnak sok esélyt a szabadulásra, bár az állami legfelsőbb bíróság még döntött az ügyben, ők elvileg felülírhatják az ítéletet.

Bill Cosby 2018-ban vonult be a börtönbe, miután 3-10 évig tartó, letöltendő börtönbüntetésre ítélték szexuális zaklatás miatt – emlékeztet a lap. A korábban csak „Amerika apukájaként” emlegetett színészt több mint hatvan nő vádolta meg, de ő minden vádat tagad, és az összes lehetséges fórumon próbál fellebbezni az ítélet ellen. Volt, hogy Gandhihoz hasonlította magát, merthogy ő is politikai fogoly.

Kiemelt kép: William Thomas Cain/Getty Images

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top