nlc.hu
Életmód

Így gyászolja gondozóját Brahmadathan, az elefánt

Mérföldeket gyalogolt, hogy megható búcsút vegyen gondozójától egy elefánt – videó

Különleges kapcsolat volt köztük, és a végső búcsú sokaknak csalt könnyeket a szemébe.

Brahmadathan, egy összetört szívű elefánt több mint 15 mérföldet gyalogolt, hogy részt vegyen gondozója temetésén, és végső búcsút vegyen tőle. A 74 éves Kunnakkad Damodaran Nair múlt héten halt meg otthonában, a dél-indiai Keralában.

A férfi  hat évtizeden át foglalkozott elefántokkal, és Brahmadathannal az elmúlt 25 évben minden napot együtt töltöttek, a környékbeliek állítólag irigykedtek arra, hogy milyen különleges kapcsolat van köztük – írja a Mirror.

„Nagyon szerették egymást, és apám utolsó kívánsága az volt, hogy láthassa Brahmadathant” – nyilatkozta Kunnakkad Damodaran Nair fia, Rajesh, aki két órán át sétált az elefánttal, hogy eleget tegyen apja kérésének. 

A búcsú pillanatairól videó is készült, és valószínűleg nemcsak a helyszínen lévők szemébe szöktek könnyek attól, ahogyan az elefánt ormánya emelgetésével köszön el gondozójától, hanem azon többezernyi ember közül is sokaknak, akik a közösségi oldalakon találkoztak Brahmadathan és Kunnakkad Damodaran Nair történetével.

elefánt

Fotó: PVenkat Ragavan/Pexels

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top