nlc.hu
Életmód

Autóban felejtett kisfiú halála

Meghalt a kisfiú, akit az apja az autóban felejtett

Egyszerűen a napon parkoló autóban hagyta ötéves fiát.
Autóban felejtett kisfiú

Halott gyermeket találtak egy parkoló autóban Kninben kedd délután. A gyereket a forró járműben felejtette az édesapja – írja a 168 Óra. A férfi egy laktanyában dolgozik, előtte, mint minden nap, óvodába vitte az ötéves fiát. Ott azonban hívást kapott, hogy azonnal jelentkeznie kell. A gyereket azonban nem adta le az óvodában, az autóban maradt, az apa pedig a laktanyába vezetett. Ott leparkolt és egyszerűen az autóban felejtette a kicsit.

Az apát délután három óra körül hívta a felesége, hogy a kisfiuk nem volt ma óvodában. A férfi ekkor eszmélt rá, hogy a gyerek az autóban van, a járműhöz szaladt, de a gyerek már nem élt. A parkoló jármű közelében munkálatok zajlottak, feltehetően ezért nem hallotta senki, ha a kisfiú jelezte is, hogy bajban van. A külső hőmérséklet “csak” 28 fok volt, de a nap az autóra sütött, ezért elviselhetetlenül meleg lett a belső tér.

A kiemelt kép illusztráció, forrás: Getty Images

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top