nlc.hu
Életmód

10 Nap Strand fesztivál és a balatonvilágosiak

Előre félnek a helyiek az új balatoni fesztiváltól

Aggódnak a balatoni nyaralótulajdonosok a Strand Fesztivált felváltó 10 Nap Strand fesztivál miatt.

Korábban Zamárdi adott otthont a Strand Fesztiválnak, ám idén új helyszínen és elnevezéssel rendezik meg az eseményt: a balatonvilágosi Club Aligában tartják meg a 10 Nap Strand Fesztivált. A Telex cikke szerint a helyiek aggódnak, mert az egykori pártüdülőt viszont kizárólag a település kétsávos főútján lehet megközelíteni, így nagy tömegre és káoszra számítanak.

Zamárdi, 2019. augusztus 21.Közönség Jonas Blue (Guy James Robin) brit dj koncertjén a zamárdi Strand Fesztiválon 2019. augusztus 21-én.MTI/Bodnár Boglárka

Zamárdi, 2019. augusztus 21. Közönség Jonas Blue (Guy James Robin) brit dj koncertjén a zamárdi Strand Fesztiválon 2019. augusztus 21-én
(Fotó: MTI / Bodnár Boglárka)

Van olyan nyaralótulajdonos, aki attól tart, hogy a saját házába sem tud bejutni az új fesztivál miatt. Nem nyugtatja a kedélyeket, hogy a balatonvilágosi önkormányzat egészen a múlt péntekig azt kommunikálta, „nem lesz semmiféle fesztivál”, ehhez képest most bejelentették, hogy megtartják.

A szervezők részéről Lobenwein Norbert azt mondta a Telexnek, hogy az önkormányzattal, a település polgármesterével nemcsak egyeztetnek, de kifejezetten a velük való szoros kapcsolat és kérések, feltételek szerint alakítják a terveket, a programokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top