nlc.hu
Életmód

Deák Bill Gyula a Foci EB-ről

Deák Bill Gyula: Már visszaszámoltam a napokat

Másfél éve nem hagyta el az otthonát, de van segítségük. Várta, hogy végre nézhesse a magyar válogatott meccseit, és hogy visszatérhessen a színpadra.

A Borsnak nyilatkozott Deák Bill Gyula, és azt mondta, hogy roppant unalmas hónapokat tudhat maga mögött, de hozzátette, hogy a pénteken kezdődött Labdarúgó EB végre egy kis izgalmat jelent neki. A blues egyes számú hazai helytartója csaknem másfél éve alig hagyta el otthonát, a foci megszállottjaként szinte csak a sportcsatornák okoztak számára örömet. “Már visszaszámoltam a napokat – utal az EB előtti időre. – Szerencsére meccsekből eddig sem volt hiány, igaz, csak a televízióban követhettem nyomon. Imádom a sportot, a foci mellett, a vízilabda, a kosárlabda és a boksz is nagy kedvencem. Remélem, valamilyen jó eredményt el tudunk érni. Hajrá magyarok, hajrá Fradi!”

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Bill arról is beszélt, hogy várta, hogy újra visszatérhessen a színpadra, zenekarával június 19-én lesz az első koncertje. Az első koncert helyszíne Ipolydamásd, az azt követő héten pedig Sárváron lépnek fel. “Lesznek bulik, de úgy gondolom, ebben az évben még nem lesz minden a régi. Jó volt már találkozni a zenésztársakkal, kitűnő hangulatban zajlott az első próba is. Kicsit izgatott vagyok, mert egy éve nem énekeltem, ennyi kihagyás után nem úgy szól az ember hangja. Fel kell vennünk a ritmust, de majd belejövünkmondta Deák Bill Gyula, és hozzátette, hogy feleségével mindkét oltáson túl vannak, mégsem merik még gyakran elhagyni otthonukat. – Az asszony infarktusa utána egy COPD-t is kapott, ami egy komoly, légzési nehezítettséggel járó tüdőbetegség. továbbra is az óvatosság híve vagyok. Nagyon ingadozó az állapota, hol jobban, hol rosszabbul van. A meleg sem tesz jót neki. Szerencsére a fiam és egy jó barátunk továbbra is a segítségünkre van, ők intéznek mindent helyettünk.”

Foci EB az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top