nlc.hu
Életmód

Dér Heni szoptat az új videóklipjében

Megjelent Dér Heni új videóklipje, a kisfiát szoptatja benne az énekesnő

Kisfia érkezése alkalmából készített egy dalt Dér Heni, amelyhez klipet is forgattak. Az énekesnő szoptatás közben is látható benne.
Dér Heni

Május 13-án született Dér Heni kisfia, és az énekesnő azóta már több fotót megosztott a kis Bendegúzról, az egyiken látszik, hogy a csöppség igazi kis hajasbaba.

Dér Heni kisfia még csak egy hónapos, de máris egy videóklip sztárja lett. Az énekesnő Bendegúz érkezése alkalmából készítette a Szeretemdalt, és ehhez forgattak egy videóklipet is.

A videóban Dér Heni és férje, Bakos Gergely személyes pillanatai láthatók, és van benne egy hosszabb rész, amikor az énekesnő szoptatás közben látható.

A Szeretemdal klipjében nemcsak Dér Heni családja, hanem a rajongók boldog pillanatai is láthatók, lánykérések, babázások, ölelések.

Nagyon vártam, hogy az elmúlt időszakot zenébe foglaljam, hisz annyi érzelem van ilyenkor az emberben és annyira megváltozik minden, amit szavakkal nagyon nehéz leírni… Ráadásul a klipet veletek együtt rendeztük, a ti boldog pillanataitok is benne vannak, akármilyen világban is élünk, azt szeretném megmutatni, hogy a szeretetnek még mindig óriási ereje van

– írta Dér Heni az Instagramon.

Dér Heni az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top