nlc.hu
Életmód
Irénke védettségiigazolvány-kálváriája

Négy védettségi igazolványt is kapott, de mindegyik érvénytelen

Egyiket sem tudja használni az idős asszony.
védettségi igazolvány

Sokan irigykedhetnének Kiss Béláné Irénkére, hiszen már 4 védettségi igazolványt is kapott, csakhogy egyik sem érvényes. Mindegyiken lejárt személyi igazolványának száma szerepel – számolt be az ATV Híradója.

Négyszeri kérvény ellenére Budapest Főváros Kormányhivatala ugyanazt a lejárt személyi azonosítóval ellátott igazolványt küldte el neki. Irénke el van keseredve, hiszen utazni nem tud, az uszodában pedig minden alkalommal magyarázkodnia kell. A zuglói asszony azt sem érti, miért neki kellene fizetnie 3 ezer forintot a cseréért, ha nem ő hibázott.

A 14. kerület polgármestere az ATV Híradónak azt mondta: az igazolvánnyal kapcsolatos ügyintézés nem az önkormányzat, hanem az önkormányzat épületében lévő kormányablak hatásköre. Arról viszont nincs szó a kormányablaknál, hogy mi a teendő, ha az ügyjelentő lap többszöri kitöltése után is ugyanazt az érvénytelen védettségi igazolványt kapja meg valaki.

Kiemelt kép: MTVA/Bizományosi: Róka László 

Olvass még a védettségi igazolványról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top