5 csillagos luxus a nyugdíjas évekre – így élhetnek majd a gödi senior apartmanhotel lakói

nlc | 2021. Július 06.
Nyugat-Európában és az Egyesült Államokban már kiforrott kultúrával és szolgáltatásokkal működő luxus senior apartmanhotelek a lehető legnagyobb komforttal és otthonossággal kényeztetik az ott élő időseket, akik nem kényszerűségből, hanem tudatosan választják ezt a szabad, új kapcsolatokat és élményeket ígérő életformát a hagyományos nyugdíjas életvitel helyett. Hamarosan hazánkban is megnyitja kapuit az első ilyen prémium kategóriás apartmanhotel Gödön.

Nálunk ma még példa nélküli az olyan prémium senior apartmanhotel, amilyen rövidesen Gödön is várja az idősödő lakókat. Akik ide költöznek, teljes és élményekben gazdag életet kívánnak élni szeretteik közelségében az után is, hogy a munkával töltött aktív évek után visszavonulnak. Az épületkomplexumot és szolgáltatásait Endrei Judit mutatta be nekünk, aki maga is tevékeny részt vállal majd nem csupán a népszerűsítésben, hanem az ott lakók mindennapi életében is azzal, hogy hasznos életmódtanácsokat és ötleteket oszt meg velük.

Új élmények ideje

„Ide a szó legszebb értelmében élni jönnek majd az emberek azzal a vággyal, hogy egy aktív közösség részesei lehessenek, miközben a családjukkal is megtartják a szoros kapcsolatot” – mesélte Judit. „Hazánkban még ízlelgetni kell ezt az újszerű megközelítést, hiszen a beköltözés a gödi premium senior apartmanhotelbe az itt élők számára nem a lezárást, hanem egy új, távlatokkal teli életszakasz megnyílását jelenti. Ennek az életszakasznak szerves része a változatosság, a kényelem, a színes programok és a fizikai aktivitás mellett az is, hogy a közösségért dolgozó magasan képzett munkatársak kiemelt figyelemmel törődnek a lakók egészségével, szellemi és lelki igényeik kielégítésével.”

„Ide a szó legszebb értelmében élni jönnek majd az emberek azzal a vággyal, hogy egy aktív közösség részesei lehessenek, miközben a családjukkal is megtartják a szoros kapcsolatot”

Csak frissen és fiatalosan

Endrei Judit, akit bemondónőként rajongva szeretett az ország, kortársai körében a maga fiatalosságával és kitűnő egészségével ma is igazi ikonnak számít. Hiteles személyisége és jelenléte önmagában is inspirálóan hat majd az otthon lakóira, akik minden bizonnyal szívesen fogadják életmódtanácsait arról, miképpen őrizhető meg a lelki frissesség és a jó egészség.

„Az a legfontosabb, hogy aktívak maradjunk, sokat mozogjunk, tápláljuk a szellemünket, és tartsuk egyensúlyban lelkünket, valamint étkezzünk mértéktartóan, de változatosan. Természetesen én sem mindig tudom tartani mindezt, de ha kibillenek, előveszem a jó öreg sportcipőm, és nekivágok a Duna-partnak, ami mindig megnyugtat, és segít visszatalálni a jó irányba. A Golden Palace Göd premium senior apartmanhotel lakói előtt is ugyanezt az életvitelt követem majd, és ha van kedvük, kapcsolódhatnak hozzám: túrát szervezünk közösen a közeli dombok közé, körbegyalogoljuk a tavat, de ha éppen az hoz felüdülést, akkor festegetünk, esetleg este szervezünk egy könyvklubot, és összejövünk felolvasásra. 

“Bármelyik tudóst és szakembert megkérdezzük, mint azt tanácsolja, hogy a kortól függetlenül őrizzük meg a fizikai és szellemi aktivitásunkat és nyitottságunkat. Ezt a szemléletet közvetítem itt is, és remélem, örömmel fogadják ezt majd a lakók”

Jóllét, biztonság, közösség idősebb korban is

Aki itt él, teljes szabadságot élvez, ami a kényelem valamint a prémium ellátás mellett talán senior apartmanhotelek legnagyobb vonzereje – meséli Judit. Itt ugyanis bármikor, bárhova eljárhatnak a lakók: ha van saját autójuk, akkor azzal, de ha igénylik, az apartmanhotel sofőrszolgálatát is használhatják. A családtagjaik bármikor, akár több napra is meglátogathatják őket – ha például a fiatalok külföldön dolgoznak, és hazalátogatnak, akkor megszállhatnak a szüleiknél, és velük tölthetik az időt a senior apartmanhotelben.

Az apartmanhotel lakói számos kiváló szolgáltatást vehetnek majd igénybe kezdve a saját-termálvizes kültéri és beltéri medencéktől a szauna parkon és beauty centeren át az I. osztályú étteremig. Mindezeken felül az exkluzív épületkomplexumban még egy magánklinika is helyet kap majd a jövőben

A senior apartmanhotel lakásai tökéletesen alkalmasak ilyen vendégfogadásra, hiszen aki Gödön határozott, illetve határozatlan időre szóló kizárólagos használati jogot vásárol, az egy kitűnően felszerelt, 50-130 négyzetméteres luxuslakást kap cserébe egy csodás épületben és gyönyörű környezetben, ahol nem csak elférnek a látogatói, hanem kitűnően is fogják érezni magukat. „Ez egy külföldön nagyon jól működő életforma már” – foglalta össze Endrei Judit a senior hotelek lényegét. „Őszintén bízom benne, hogy megkedvelik ezt itthon is, és sok embernek fogunk örömet adni és mosolyt varázsolni az arcára vele Gödön.”

 

Exit mobile version