nlc.hu
Család

Megható történet: követte feleségét az idősek otthonába

Szívmelengető meglepetés: beköltözött az idősek otthonába, hogy újra feleségével lehessen

Gordont a koronavírus-járvány hónapokra elválasztotta szeretett feleségétől, de sikerült kitalálnia, hogyan lehetnek újra együtt.

A Mansfield városában található idősek otthona nemrég egy nagyon megható történetről számolt be. Egyik lakójuk, Mary a koronavírus-járvány miatt már hosszú hónapok óta nem tudott találkozni férjével, Gordonnal. Hogy újra együtt lehessen szerelemével, a férfi úgy döntött, ő is beköltözik az otthonba. Hogy minél nagyobb legyen az öröm, Mary nem tudhatott arról, hogy Gordon mire készül. A megható pillanatról, amikor végre ismét megölelhették egymást, videó is készült:

A Facebookon is megosztott felvételt azóta majdnem nyolcvanezren lájkolták, majdnem százezren osztották meg, és persze rengeteg komment is érkezett. Természetesen mindenkit meghatott Mary és Gordon története, sokan voltak, akik bizony jó pár könnycseppet is elmorzsoltak, és persze jókívánságokban sem volt hiány.

(via LadBible)

idős pár

Fotó: Pixabay

Kortalan szerelem:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top