nlc.hu
Életmód

Diadermine nappali arckrém érett bőrre

Érett bőrre keresel arckrémet? Adunk egy tippet, ami neked is beválhat

Érett bőrre már kevés, ha egyszerű hidratáló krémet használunk, ennél többre van szükség a megfelelő ápoltsághoz.

Míg húszas éveinkben elég lehet, ha feldobunk egy könnyed hidratáló krémet, pár évtizeddel később már ennél többre van szüksége bőrünknek, hogy feszességét, teltségét megőrizze. Ismerős ez a mondat? Elég sok helyen olvashattuk már, a millió dolláros kérdés csupán az, pontosan mi ez a több, amit keresnünk kellene arckrémvásárlásnál? Három tényezőre feltétlen érdemes figyelned, amelyeket most a Diadermine Age Supreme nappali arckrém kapcsán mutatunk be. Ennél a bőrápolónál ugyanis mindhárom meg van.

Diadermine Age Supreme nappali arckrém

Diadermine Age Supreme nappali arckrém

1. Anti-aging összetevők

Az anti-aging összetevőket már harmincas éveinkben is beépíthetjük arcápolási rutinunkba, negyven felett pedig mindenképp érdemes így tenni, hogy minél inkább kitolhassuk és lassíthassuk a ráncok megjelenését, mélyülését. A bőröregedés szoros összefüggésben van a bőr kollagéntermelésével, melyről tudható, hogy már huszonéves korunkban csökkenő intenzitást mutat. Kutatási eredmények alapján évente átlagosan egy százalékkal csökken a kollagéntermelés szintje a bőrben, amely persze sokáig észrevétlen mértéket jelent, tíz, tizenöt év távlatában azonban már az első ráncok formájában jelentkezik hatása.

Erre lehet megoldás a Rejuvinol nevű hatóanyagkomplex, mely egy Nobel-díjas technológián alapuló formula. Működésének lényege, hogy képes a bőrben a mélyebben fekvő sejteket regenerálni, és ezáltal pozitívan hat a kollagéntermelésre. Emellet segíti a bőrt, hogy a külső környezeti ártalmak okozta hatásokat helyreállítsa. Rendszeres használat esetén a bőr feszesebb, teltebb lesz, az apróbb ráncok kisimulnak, enyhülnek, az arckontúrok szebbé válnak, ezáltal fiatalosabb karakterűvé teszi a vonásokat. Ez az összetevő nemcsak a Diadermine Age Supreme nappali krémben található meg, a termékcsalád minden tagja tartalmazza, így arcápolási rutinunk több lépéseként is kihasználhatjuk anti-aging hatását.

2. Intenzív hidratálás

Ahogy idősödünk, bőrtípusunk is változhat, a menopauza idején kiváltképp, mikor a csökkenő ösztrogénszint hatására a bőr fokozatosan elvékonyodik, csökken mind a kollagén-, mind pedig elasztikusrost-tartalma, és az olyan vízmegkötő anyagokból, mint a hialuronsav is, kevesebb termelődik. Sokaknál mindehhez egy bőrszárazság is társulhat, azt tapasztalhatják, hogy korábban normál, vagy zsírosodásra hajlamos bőrük jobban igényli a táplálást, hidratálást.

Az intenzív hidratálás tehát nagyon fontos, ez szintén fokozza a bőr feszességét, javítja az általános bőrképet, a bőr általános egészségét, és bizony a kisebb ráncok is halványodnak, ha a vízhiány és/vagy bőrszárazság állapotából kihozzuk bőrünket. Erre alkalmas lehet a  Diadermine Age Supreme nappali krém is, mely többféle hidratáló összetevőt is tartalmaz: egy részünk a nedvességpótlásról, másik részük a nedvesség megtartásáról gondoskodik, érett, száraz bőr esetén ugyanis mindkettő egyaránt nagyon fontos.

arcápolás érett bőr

Illusztráció: Getty Images

3. Mindennapos fényvédelem

Az anti-aging bőrápolás alapvető és legfontosabb eleme a megfelelő szintű, napi rendszerességű fényvédelem, ami egész éven át legalább SPF30-as fényvédőt tartalmazó készítmény használatát jelenti. Ezt már fiatal kortól fontos lenne alkalmazni, azonban ha eddig elmaradt, ne késlekedjünk, mentsük, ami menthető! Fényvédő nélkül hiába a legdrágább anti-aging arcápoló, a legmodernebb bőrfiatalító kezelés, az UV-sugárzás egyértelmű és nagyfokú bőrkárosító hatását nem fogjuk tudni kivédeni. Nagyon rossz hatással van a pigmentfoltok megjelenésére és a ráncosodás mértékére is.

Választhatunk ehhez külön arcra való fényvédőt, de egy fokkal kényelmesebb és egyszerűbb megoldás, ha hidratáló krémünk megfelelő fényvédelemmel bír, mint a Diadermine Age Supreme nappali krém esetén, ami SPF30-as erejű készítmény. A mindennapokra abszolút tökéletes megoldás, persze ha sokat tartózkodunk a napon, ne feledjük a fényvédőzés ismétlését.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top