nlc.hu
Életmód

Nyulakat lopott, majd megette őket

Benzines kannát, akkumulátortöltőt és nyulakat lopott egy férfi, utóbbiakat megette

Mindent vissza tudott szolgáltatni, kivéve a nyulakat...

A rendőrségre augusztus 8-án tett bejelentést egy sértett, hogy a diósjenői családi házának udvaráról ismeretlen tettes benzint és egyéb értékeket tulajdonított el.

lopás

Fotó: police.hu

A rendőrök a nyomozás során beszerzett adatok alapján beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 30 éves helyi lakost.

A férfi 2021. július 19. és 2021. augusztus 15. között több alkalommal bement a diósjenői ingatlan nyitott udvarára, és annak melléképületéből fém használati tárgyakat, benzines kannát, akkumulátortöltőt, kézi szerszámgépeket, szerszámokat és két nyulat tulajdonított el.

A rétsági nyomozók a férfit a rendőrkapitányságra előállították és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését beismerte, az eltulajdonított értékek egy részét a sértett háza mögött elrejtette, azt a rendőrök lefoglalták, míg a többi szerszámot és a nyulakat hazavitte, majd az állatokat elfogyasztotta.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top