nlc.hu
Életmód

Extrán szemetelő albérlő

Rémálombérlő: Gyomorforgató káoszt hagyott maga után a bérlő

Egy évig nem fizetett bérleti díjat, amit pedig maga után hagyott, az felér a legrosszabb rémálommal.

Egy bérlő egy évig nem fizetett bérleti díjat, „cserébe” sörösdobozokkal és rothadó ételekkel szemetelte tele a lakást, mielőtt sms-t küldött volna a tulajnak, hogy hagyott némi zűrzavart.

Rémálombérlő: Elképzelhetetlenül undorító káoszt hagyott maga után a bérlő

Fotó: Unsplash

A hampshire-i Andoverben található kétágyas lakás vécéjét konkrétan sose öblítette le, tele volt vécépapírral, ürülékkel – nemcsak a vécécsésze, hanem a padló is úgy 4 láb magas halomban.

Az összes szabad felületen konzervdobozok halmai feküdtek, félig kiengedett fagyasztott kebab és penészes kenyér tapadt a nappali szőnyegébe.

Freddie Gillium-Webb hulladékszakértő, akinek feladata az volt, hogy a rémálombérlő után hagyott szemetet eltakarítsa, azt mondta, 10 üveg tisztítót kellett elhasználnia ahhoz, hogy a lakás újra elfogadható állapotba kerüljön. A 29 éves Freddie-nek erős gyomra van, miután sok évet foglalkozott szennyvízzel, ám a lakás állapotától, bűzétől háromszor is elhányta magát a takarítás során.

Apró öröm az ürömben, hogy a bérlő legalább kifizette a tartozását.

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top