nlc.hu
Életmód

Szerelme szeme láttára fulladt a Dunába a 22 éves lány Gödnél

Szerelme szeme láttára fulladt a Dunába a 22 éves lány Gödnél

A 22 éves Szabina nem tudott úszni és mentőmellényt sem viselt, amikor szerelmével beborultak a Dunába a csónakjukkal.
Szerelme szeme láttára fulladt a Dunába a 22 éves lány Gödnél

Tragikus vége lett a csónakázásnak a Gödhöz tartozó Homokszigeten: vízbe fulladt egy 22 éves lány, miután a szerelmével gumicsónakkal eveztek a Dunán, és felborultak. A 37 éves férfit szinte azonnal ki tudták menteni, a lány azonban elmerült. Csak másnap találták meg a holttestét a rendőrségi búvárok.

A Blikk beszélt Szabina egyik jó ismerősével, aki elmondta, hogy a lány intézetben nőtt fel, ám nehéz sorsa ellenére nyitott és barátságos maradt, nagyon közvetlen volt mindenkivel. Leventével a munkahelyén ismerkedett meg, és bár a férfi jóval idősebb volt nála, mindent elsöprő szerelem alakult ki közöttük. A nyári vakációt mindketten nagyon várták.

Először úgy volt, hogy Esztergomba mennek biciklitúrára, ám a nagy meleg miatt végül a vízpart mellett döntöttek. Sajnos úgy tudom, Szabina nem tudott úszni, féltettem is picit, hogy a Dunánál lesznek

– mondta a gyászoló ismerős.

A lap úgy tudja, a pár több emberrel összebarátkozott a szigeten, iszogattak az alkalmi ismerősökkel. A csónakba mentőmellény nélkül szálltak be, pedig az megmenthette volna a lány életét. A baleset állítólag akkor történt, amikor a férfi felállt, hogy megfogjon egy faágat, és ekkor megbillent a csónak.

Leventében most a barátai tartják a lelket, és attól félnek, soha nem heveri ki szerelme elvesztését. A rendőrség büntetőeljárást indított a tragédia körülmé­nyeinek kivizsgálására.

(Kiemelt kép: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top