Zöld nadrágban szállt fel az óriáskerékre, de nagyon megbánta

S. Z. | 2021. Augusztus 27.
Csak utólag jött rá a nő, hogy nem volt jó ötlet zöld színű ruhában felszállni a londoni óriáskerékre.

„Amikor azt gondolod, cukin öltöztél fel, de fel akarsz szállni a London Eye-ra” – ezzel a szöveggel töltött fel a TikTokra egy tanulságos videót egy Alyxmeade nevű felhasználó.

A fiatal nő azt gondolta, hogy csinosan felöltözött egy kellemes londoni városnézéshez: fehér felső, zöld sort, zöld táska és sportcipő volt rajta.

Barátnőjével aztán felszálltak a London Eye nevű híres óriáskerékre, ahol bizonyára nagyon jó érezték magukat. Készült róluk egy fotó is, csakhogy derék alatt semmi sem látszik a nőből:

Mindez úgy fordulhatott elő, hogy mielőtt felszálltak volna az óriáskerékre, egy profi fotós készített róluk egy képet greenscreen, azaz zöld háttér előtt, majd mögéjük tettek egy olyan hátteret, mintha a magasban, a kabinban készült volna a kép. (Bizonyára azért, hogy a látogatóknak legyen egy normális fotójuk az élményről).

Ám a greenscreen lényege, hogy a zöld színt a számítógépen eltüntetik, és a helyére valamilyen más képet raknak. Ezért nem szabad zöld színű ruhát viselni, mert akkor nem csak a háttér tűnik el, hanem a zöld dolog is.

A zöld színű sortja miatt nem látszik deréktól lefelé a nő, és ha jobban megnézed, eltűnt a táskája is, mert az is zöld volt. Legközelebb biztos másik ruhát fog felvenni…

(24.hu)

(Kiemelt kép: Pixabay)

Különös ruhaválasztások: 

Exit mobile version