nlc.hu
Család

Fekete ruhában megy az anyós az esküvőre

Kiakadt a menyasszony leendő anyósa esküvői ruhaválasztása miatt

Dühös és tanácstalan a menyasszony, mert szerint leendő anyósa nem éppen megfelelő ruhát választott az esküvőre.
Esküvő

Az interneten háborgott egy ausztrál menyasszony, miután megtudta, hogy leendő anyósa milyen ruhában fog megjelenni az esküvőn.

Az ara azt írta, hogy a vőlegényével közösen egy szigorú, „semleges színű” dress code-ot határoztak meg az esküvőre, amelyről minden vendéget értesítettek, hiszen ráírták a meghívókra is. Az anyós azonban nem foglalkozott a kérésükkel.

A leendő anyósom úgy döntött, hogy fekete ruhát visel majd az esküvőnk napján. Pedig a meghívón kifejezetten kértem, hogy semleges színárnyalatokat szeretnénk látni az esküvőn, hogy passzoljon a dekorációhoz

– írta a menyasszony, aki tanácstalan, mit tegyen.

A kommentek alapján az alábbi vélemény bontakozott ki: teljesen jogos a menyasszony felháborodása, hiszen fekete színű ruhát temetésre szokás felvenni, nagyon udvariatlan húzás, ha valaki esküvőn visel feketét.

A hozzászólók azt tanácsolták a nőnek, hogy kérje meg a vőlegényét, hogy beszéljen az édesanyjával a ruhaválasztásáról. Ha a leendő anyós ragaszkodik a fekete ruhához, akkor hagyja rá, legfeljebb ő lesz a „fekete bárány” a lagzin, aki magasról tett az ifjú pár kérésére.

Voltak azért olyan vélemények is, hogy egy esküvő nem a dress code-ról szól, ne az anyós ruhájával foglalkozzanak. Sőt, örüljenek, hogy nem fehéret választott.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: Unsplash/zelle duda)

Esküvői ruhaválasztás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top