nlc.hu
Életmód

Sarah Jessica Parker búcsúja az elhunyt Willie Garsontól

A gyászoló Sarah Jessica Parker megtörte a csendet: így búcsúzik jó barátjától, Willie Garsontól

Sarah Jessica Parker napokig képtelen volt bármit is reagálni jó barátja, a Szex és New Yorkból is ismert Willie Garson halála után.
Sarah Jessica Parker

Sokkolta Hollywoodot a hír, hogy 57 éves korában meghalt Willie Garson színész, akit a legtöbben a Szex és New Yorkból ismerhettek.

Garson 1998-ban mutatkozott be a sorozatban, és 27 epizódban alakította Stanford Blatch figuráját, aki a Sarah Jessica Parker által megformált Carrie Bradshaw meleg barátja.

A két színész a való életben is nagyon jó barátságot ápolt egymással, ezért Sarah Jessica Parkert nagyon megrázta halálhír. Egy kommentben azt írta, még nem áll készen arra, hogy bármit is mondjon.

Sarah Jessica Parker most megtörte a csendet, és az Instagramon osztotta meg a fájdalmát, hogy több mint 30 év után elveszítette a barátját.

Egy igazi barátság, amely lehetővé tette a titkokat, a kalandokat, a közös szakmai családot, az igazságot, a koncerteket, az autós kirándulásokat, a vacsorákat, a késő esti telefonhívásokat, a szülői elkötelezettséggel járó összes nehézséget és örömet, a sikereket, csalódásokat, félelmet, dühöt és a forgatásokon (különösen Carrie lakásában) eltöltött éveket és a késő éjszakába nyúló nevetéseket Stanford és Carrie szerepében, valamint Willie-ként és SJ-ként

– írta az 56 éves színésznő, aki hozzátette, hogy a tragédia után fel fogja idézni az együtt töltött pillanatokat, újraolvassa az üzeneteket, amelyeket az utolsó napokban kapott tőle, és leírja a telefonbeszélgetéseik szövegét.

A hiányod egy kráter, amit meg fogok tölteni ezekkel az emlékekkel, és azokkal, amelyek még nem kerültek felszínre.

– búcsúzott barátjától Sarah Jessica Parker.

(Kiemelt kép: Jamie McCarthy / Getty Images via AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top