Életmód

Erotikus oldalakra töltötte fel nő ismerősei fotóit a monori férfi

Volt egy bűntársa is, aki volt barátnője erotikus fotóit is elküldte bosszúból a férfinak.

A monori rendőrök befejezték annak a 27 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint jogosulatlanul töltött fel képeket az internetre öt fiatal nőről – írja a Police.hu.

A gyömrői férfi 2020 novemberében az egyik közösségi portálon jutott hozzá a lányok fényképeihez. Két áldozat esetében nem csak közzétette a képeket, hanem valótlan erotikus tartalmakkal szerkesztette, úgy osztotta meg az interneten.

Erotikus oldalakra töltötte fel nő ismerősei közösségi oldalon talált fotóit a monori férfi

Erotikus oldalakra töltötte fel nő ismerősei közösségi oldalon talált fotóit a monori férfi. Fotó: Unsplash

A rendőrségre záporozó bejelentések mentén a zsaruk nyomozást indítottak, belőtték, a 27 éves M. Zsolt gyanúsítható a cselekménnyel. A férfit 2021. május 26-án számoltatták el, mindent elismert. Vallotta, hogy mivel közösségi oldalán sok nő ismerőse van, volt miből válogatnia. A dekoratívabb és mutatósabb képeket leszedte, majd jött az ötlet, megosztja egy erotikus oldalon. Állítása szerint a képek feltöltésével semmi hátsó szándéka nem volt, tettét megbánta.

A nyomozók nem álltak meg, tovább szélesítették a nyomozást. Az egyik áldozat útján eljutottak a sértett volt barátjához, a 27 éves K. Lászlóhoz is, akit szintén kikérdeztek. A férfi elismerte, hogy a lánnyal történt szakítás után többeknek küldte el a volt barátnőjéről készült intim képeket, a publikálásokban így része volt.

A Monori Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya M. Zsolttal szemben öt rendbeli, K. László ellen egy rendbeli személyes adattal visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait az ügyészségnek átadta.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top