nlc.hu
Életmód

Stroke-ja volt Tóth Attilának

A halál torkából tért vissza Tóth Attila, a Pokolgép frontembere

Két évvel ezelőtt a zenész-színész élete majdnem végzetes fordulatot vett.

Tóth Attilának, a Pokolgép zenekar frontemberének a stroke-ja után mindent elölről kellett kezdeni: újra tanult járni, beszélni és énekelni. Az énekes bevallotta: illegális teljesítményfokozókhoz nyúlt, ez okozhatta a bajt.

Tóth Attila

Tóth Attila úgy érzi, újjászületett – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A Tények Pluszban elárulta, az első hetekben a legsötétebb gondolatok is megfordultak a fejében, el akarta dobni az életét, aztán sikerült elűznie a démonokat, és most – 2 évvel később – úgy érzi, mintha újjászületett volna. 

Immár visszatértek az életébe a tevékeny napok. “Koncertek, szólóestek, úgyhogy már van, mit csinálni hála Istennek” – mesélte Tóth Attila, akinek a stroke-ja után teljesen lebénult a jobb oldala és napokig szinte eszméletlenül feküdt. “Több súlyt fektettem a megjelenésre, mint magára az éneklésre” – vallotta be korábbi önmagáról. Hat évig élt szerekkel, fittebb és gyorsabb akart lenni, mígnem ez majdnem az életébe került. Tavaly kezdett el újra edzeni, akkor még 5 kilót sem bírt felemelni, de motivált maradt. Azt mondja, tudta, hogy idő kell ahhoz, hogy visszajöjjön a stroke utáni szörnyű állapotból. 

A legnehezebb percekben a családja segítette, biztatta Tóth Attilát. Három hónap után távozhatott a rehabilitációs intézetből, ősszel pedig már a Pokolgéppel is felléphetett. Másfél hónapja pedig a Madách Színházba is visszatérhetett: Jézus karakterében a Jézus Krisztus szupersztárban. “Megérintett a halál szele, és másként éreztem ezt a kereszten való létet” – vallotta be a musicalben játszott Jézus-szerepről.

Még több friss sztárhír az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top