nlc.hu
Életmód

Tolvai Reni bőrfeszesítő plasztikai műtétje

Kiderült, melyik testrészét műtette meg Tolvai Reni

Tolvai Renáta egy sejtelmes posztban tudatta, hogy egy nagyon menő műtéten esett át Dr. Krasznai Zsolt keze által. A plasztikai sebészek nagyágyúja az Ébredj velünkben elmondta, pontosan milyen műtétet végzett Renin, illetve az énekesnő melyik testrészén alakított – írja a Lifetv.hu.

„Egy új bőrfeszesítő eljárásról van szó. Ez egy olyan kezelés, amit belülről kell alkalmazni, kell 2 mm-es metszés. Fájdalom nélkül, altatásban is el lehet végezni – árulta el a plasztikai sebész. – Amire ezt kitalálták elsősorban, az a toka. Reninél most ezt a karnál használta. Szüksége volt rá, mert sokszor változtatja a súlyát, a felkar pedig nagyon kényes terület.”

tolvai reni

Tolvai Reni (Fotó: Instagram)

Tolvai Reni korábban már bevallotta, hogy mellplasztikán esett át. A 30 éves énekesnő régebben azt mondta, hogy ingyen sem feküdne kés alá, mégis meggondolta magát. „Az, hogy 6 éve megcsináltattam a melleim, sosem volt titok, bár senkinek semmi köze hozzá – mondta el Tolvai Reni, aki azt is elárulta, miért döntött a szilikon mellett. – Rengetegszer akartak rám olyan ruhákat adni fellépéseken és tévéműsorokban, amikhez nem lehetett melltartót venni a kivágások miatt” – mesélte az énekesnő, akit akkoriban nagyon bántott, hogy nem hordhatott az eredeti keblei miatt izgalmas ruhadarabokat, ezért választotta a mellplasztikát.

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top