nlc.hu
Életmód

Kamionsofőr lesz Anger Zsoltból

Kamionsofőr lesz Anger Zsoltból

Anger Zsolt új szakmája nem is állhatna messzebb a mostaninál.

Igazán sokoldalú ember Anger Zsolt: nemrég szakács vizsgát tett és a cukrász szakmát is kitanulta, most pedig teherautó-sofőrnek tanul. A Jászai Mari-díjas színész a 98.6 Manna FM-en számolt be erről a meghökkentő tervéről. 

„Ez egy gyerekkori álmom, nekiálltam megvalósítani ezeket. Iszonyatos mennyiségű szabályt kell megtanulni, nagyon sok mindent. Mivel eléggé szerteágazó az érdeklődésem, a műszaki területeken is nagyon szeretek nézelődni és kontárkodni, az eredeti szakmám ugyanis elektronikai műszerész. Ez a mai napig megmaradt, ezen felül minden műszaki dolog érdekel, meg a főzés, és nagyon sok minden. De nekem ez hasznos, meg majdhogynem munkaköri kötelességem. Színházi és filmes színész és rendező vagyok: olyannak, aki egy színpadról, vagy egy kifeszített lepedőről hinti az igét, hogy van ez a világ, annak nem árt legalább valamelyest tudomást szerezni arról”

– magyarázta a nemrég nősült Anger Zsolt, aki most készül az írásbeli, elméleti vizsgájára, hogy aztán hamarosan többtonnás járművek sofőrjeként is szelhesse az utakat.

anger zsolt

Fotó: RTL

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top