nlc.hu
Életmód

Kóbor János állapota

Az Omega menedzsere Kóbor Jánosról: „Nincs jó hangulat”

A koronavírusos Kóbor Jánost mintegy két hete kórházban kezelik, állapotáról pontos információkat nem tudni.

Kóbor János azt kérte a kórházba vonulása előtt, hogy ne osszanak meg a hozzátartozói semmilyen információt az állapotával kapcsolatban – írja a Blikk. Az Omega menedzsere a Fókusznak pontos információkat nem árult el a legendás zenész állapotával kapcsolatban, mindössze a következőket mondta:

Megszólalt Kóbor János menedzsere

Fotó: Nagy Zoltán/smagpix

„A család és a János kérésére magáról az állapotról én nem beszélhetek… Akkor egészen jó hangulatban, bár egy kicsit rekedtes hangon mondta, hogy ő már szeretne kijönni, mert úgy érzi, ez nem olyan komoly. Mondtuk, hogy majd az orvosok eldöntik. Másnapra már kezelés alá került. Azt, hogy az ő minősége milyen, ezt tényleg őszintén nem tudom. Ebben a világban nem lehet betelefonálgatni, bemenni, megnézni… Nincs jó hangulat, mert ez az, amit nem szerettünk volna. Egy évvel ezelőtt halt meg Benkő Laci, Mihály Tomi… nem Covidban, rákos betegségük volt, és erre a megemlékezésre még most jött a Mecky kórháza” – mondta Trunkos András.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top