nlc.hu
Életmód

Ő ByeAlex barátnője

Ezt lehet tudni ByeAlex titokzatos barátnőjéről, Benjamináról

Az előadó barátnőjének közösségi oldalai egyelőre nem nyilvánosak.

ByeAlex magánéletéről legutóbb akkor cikkeztek a lapok, amikor szakított a barátnőjével, akit az X-Faktor alatt ismert meg. Sokáig volt szerelmi bánata, ám akkor sem részletezte a dolgot és azóta is próbálja megtartani magának a privát szféráját. Ma reggel robbant a hír, hogy a a zenész összejött egy modellel, ám egyelőre nem nyilatkozott róla, csak egy közeli ismerős törte meg a csendet.

byealex

ByeAlex (Fotó: RTL)

„Egyáltalán nem bujkálnak, csinálnak közös programokat, gyakran járnak étterembe randizni, ismerkednek. Még korai lenne megmondani, hogy mi lesz a kapcsolatukból, de az biztos, hogy jól érzik magukat egymás társaságában” – mondta pár egyik barátja. Alexet is elérte a Blikk, aki nem tagadta a hírt, de nem is akart beszélni róla. 

Az biztos, hogy a barátnőjét Benjaminának hívják és modellként dolgozik, ám egy kis nyomozómunkával még több információt ki lehet deríteni róla. Mutatjuk, mit találtunk. 

  • Hódmezővásárhelyi születésű
  • 16 évesen költözött fel Budapestre, hogy modellként kereshesse a kenyerét
  • A kifutós karrierről le kellett mondania a magassága miatt
  • Hódi Pamela (korábbi) ruhamárkájának is modellkedett
  • A budapesti Telepy Károly Gimnázium esti tagozatán tanult
  • Több videóklipben szerepelt, dolgozott többek között Király Viktorral, Burai Krisztiánnal és Kis Grofóval

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top