Életmód

Professzionális bőrápolás, hogy minden életkorban fiatalos legyen a bőröd! (x)

Az élet és a napfény ihlette professzionális szépségápolás teszi az Esthedermet semmihez sem hasonlítható márkává. Mitől lesz egy kozmetikai termék prémiumkategóriás? Elmondjuk.

Professzionális bőrápolás, hogy minden életkorban fiatalos legyen a bőröd! (x)
A tudomány és természet teljes harmóniája jellemzi ezeket a kiváló minőségű termékeket. Elismert szakemberek, komoly tudósok dolgoznak egyre újabb innovációkon, amelyek kiemelik őket a többi márka közül. Az Esthederm laboratóriumaiban tudományos munka révén kutatják a bőr kíméletes és természetes regenerálódását. Az Institut Esthederm számos világszabadalom fejlesztését dolgozta ki annak érdekében, hogy egyedülálló módszerrel segítsen a nőknek tudatosan megőrizni bőrük fiatalságát és szépségét.

Termékeik és szabadalmaik elsősorban bőrünk sejtszintű támogatását célozza meg, hiszen minden egyes sejt magában hordoz olyan, az évezredek során kifejlődött képességeket, mint a környezethez való alkalmazkodás, azonban meg kell birkóznia az öregedés, a külső stresszfaktorok, valamint az életmód okozta nehézségekkel is.

Minden termékfejlesztésük alapja az ökobiológia, amit a szépség szolgálatába állítanak. Ilyen világszabadalom és innováció többek között a Cellular Water (a bőrben található víz által ihletett Celluláris víz), Global Cellular Protection szabadalmazott technológia (általános sejtvédelem, szűrőmentes sejten belüli védelem), a Repair (bőrregeneráló), a Time Control System (antioxidáns)

Lift&Repair termékcsalád

Miután a legtöbb nő számára a finom ráncok, az apró szarkalábak és a megereszkedő bőr jelenti öregedés első jeleit, pillanatok alatt elvesztik önbizalmukat, kételkedni kezdenek szépségükben és vonzerejükben. A Lift & Repair termékcsalád használatával azonban továbbra is lehetőséget kapnak arra, hogy kontúrozott arcvonásokkal, feszesebb bőrrel és a megereszkedés eltüntetésével, belső fényt kapjon a bőrük, amitől fiatalosabb és egészségesebb lesz az egész megjelenésük.

Professzionális bőrápolás, hogy minden életkorban fiatalos legyen a bőröd! (x)
Milyen innovatív technológiákat és szabadalmakat tartalmaznak ezek a termékek?

  • Soft Focus technológia – az egyik leglátványosabb segítség, hiszen átstrukturálja, ezáltal regenerálja és feszesíti az enyhén megereszkedett arcbőrt
  • Cellular Water szabadalom – a legmélyrehatóbb segítség, hiszen aktiválja és optimalizálja a sejtek működését
  • Time Control System szabadalom – a legvédelmezőbb segítség, hiszen erősíti a bőr antioxidáns védekező rendszerét
  • Lift technológia – a legegyenletesebb segítség, hiszen kisimítja a bőrfelszínt és rendezi a mikrokeringést
  • Repair technológia – a leghosszabb távú segítség, hiszen lehetővé teszi, hogy a kollagén és elasztin szintézis stimulálásával megakadályozzák a bőr rostjainak roncsolódását

Lift&Repair termékcsaládban szérum, krém, szemkörnyékápoló, balzsam és lifting hatású tapasz is megtalálható.

Professzionális bőrápolás, hogy minden életkorban fiatalos legyen a bőröd! (x)
Lift & Repair absolute bőrfeszesítő szérum

A ráncok és finom barázdák kezelésére, a megereszkedett arckontúr regenerálására ajánlott termék, amely speciális összetevői révén serkenti az elasztin- és kollagén-termelődést. Reggel és este, tiszta, száraz arcra és nyakra alkalmazandó, önmagában, avagy Lift & Repair Absolute krém alá.

Lift & Repair szemkörnyék-ápoló, lifting hatású tapasz

Feszessé varázsolja a szemkörnyéket, jól láthatóan csökkenti a táskákat és megereszkedéseket eredményesen veszi fel a harcot a fáradtság jeleivel. Használata roppant egyszerű, a lifting hatású tapaszt elég a mindkét szem alatti, tiszta és száraz bőrfelületre helyezni, ujjal finoman elsimítgatni a megfelelő illeszkedés érdekében, majd öt perc után eltávolítani és a bőrön lévő maradékot egyenletesen eloszlatni. Fontos, hogy alkalmazás után ne öblítsük le a bőrfelszínt, és a tapaszokat csak egyszer használjuk.

Lift & Repair absolute ránctalanító krém lifting hatással

Az enyhén megereszkedett bőrt látványosan fiatalítja ez a tökéletes arcsimító krém. Az arc üdébb, fiatalosabb és frissebb lesz, volumene és körvonala napról napra tökéletesedik: a vonások ismét feszesek, a bőrfelszín sima, az arcszín ragyogó lesz. A bőr belülről kapja fényét, így a bőrhibák, a ráncok és a finom barázdák elhalványulnak.

Professzionális bőrápolás, hogy minden életkorban fiatalos legyen a bőröd! (x)
Lift & Repair szemkörnyékápoló

A Lift & Repair ránctalanító szemkörnyékápoló lifting hatású gél textúrája napról napra feszesebbé varázsolja a bőrt, és kisimítja a ráncokat. Kettős hatásának köszönhetően a felszínen és a mélyebb rétegekben is kifejti hatását. A termékben található kapszulázott hialuronsav hatása azonnal érzékelhető. A szemkörnyéki szarkalábak kisimulnak, a bőr tónusosabbá és feszesebbé válik.

Professzionális bőrápolás, hogy minden életkorban fiatalos legyen a bőröd! (x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top