Életmód

Bőrápolási rutinod legsokoldalúbb terméke: Nuxe Huile Prodigieuse szárazolaj (x)

Miért szeretik az emberek annyira a Nuxe szárazolajat? Ez egyértelmű, az Huile Prodigieuse azért nyerte el a kultikus kedvenc státuszt, mert ez az egyik legsokoldalúbb bőrápoló, amit valaha használtál.

Bőrápolási rutinod legsokoldalúbb terméke: Nuxe Huile Prodigieuse szárazolaj(x)A Nuxe Huile Prodigieuse arc-, test- és hajápoló szárazolaj, amely helyreállítja, védi és hidratálja hajunkat és bőrünket, de nem okoz zsíros vagy ragacsos érzetet a felvitelt követően. Legalább 97%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz, antioxidáns hatású E-vitamin kivonat és értékes zsírsavak segítenek a szabad gyökök elleni harcban. Védelmet nyújt a környezetszennyezés és a cigarettafüst ellen. Arról nem is beszélve, hogy az UV-sugárzás káros hatásait követően újjáéleszti a bőrt.

Bőrápolási rutinod legsokoldalúbb terméke: Nuxe Huile Prodigieuse szárazolaj(x)A Nuxe Huile Prodigieuse szárazolaj 30. születésnapját egy új Huile Prodigieuse Bio Néroli változattal ünnepli. Ez az első hitelesített bio és vegán szárazolaj. A neroli, a bergamot és a levendula illatjegyeket ötvözték a Neroli olajban, az összetevők 100%-ban természetes eredetűek és garantáltan vegán, tehát állati eredetű összetevőktől vagy származékoktól mentes.

Az értékes bio növényi olajok magas koncentrációjának köszönhetően bio minősítéssel is rendelkezik. Az összetevők 42%-a biogazdálkodásból származik, két bio növényi olaj felhasználásával: bio szilvaolaj és bio szezámolaj.

A tartósítószerektől, ásványi olajoktól és szilikonoktól mentes Huile Prodigieuse kívül-belül táplál, így az arcod, a hajad és a tested is úgy fog ragyogni, mint egy igazi szupermodellnek, amiről mindig is álmodtál. Ismerd meg Te is többféle változatát és válaszd ki kedvenced!

Bőrápolási rutinod legsokoldalúbb terméke: Nuxe Huile Prodigieuse szárazolaj(x)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top