nlc.hu
Életmód

Covid miatt kezelték kórházban Aranyosi Pétert

Aranyosi Péter két oltás után kapta el a koronavírust, még a kórházat is megjárta

A humorista állapota szerencsére már sokat javult és odahaza lábadozik, de volt egy kritikus időszaka, amikor a kórházban oxigént és infúziót is kapott.

Bár már túl volt két oltáson, egyáltalán nem élte meg könnyen a koronavírus-fertőzését Aranyosi Péter Karinthy-gyűrűvel jutalmazott humorista, a Showder Klub sztárja. Amikor fény derült a fertőzésére, a Dumaszínház üzemorvosa, dr. Szlávik János azt tanácsolta neki, hogy vegyen egy oxigénszintmérőt, és amennyiben az értékei egy bizonyos szint alá esnek, azonnal menjen kórházba – írja a Blikk.

Aranyosi Péter

Aranyosi Péter beszédet mondott 2018-ban, a Karinthy-gyűrű átadásán (Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd)

Miután az állapota romlott és már alig kapott levegőt, gyorsan kórházba ment, ahol kiderült, hogy tüdőgyulladása van.

Nagyon megijedtem és féltem. Oxigént és infúziót kaptam, illetve lórúgás erősségű gyógyszereket, amelyektől jobban lettem. Cserébe viszont mindent felborított belül, már ha értik, mire gondolok: a gyomornak nem tesznek jót az ilyen erős orvosságok

– mesélte Aranyosi, aki hozzátette, hogy hat napot töltött a kórházban, de most már otthon van és sokkal jobban érzi magát. Szerencsére a családjából senki más nem kapta el a vírust, még a felesége sem, pedig vele egy ágyban alszik. Állítása szerint, ha januártól újra dolgozni kezd, ez is benne lesz majd a produkciójában. Nemrég Aranyosi kollégája, Dombóvári István számolt be még ennél is súlyosabb koronavírusos élményekről. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top