Életmód

Tudatos életmódváltás az ALDI-val (x)

Az új év mindig új kezdetet jelent.

Ilyenkor érdemes megfogalmazni a különféle célkitűzéseinket, belevágni a halogatott vagy éppen most aktuálissá váló feladatainkba, nagyobb hangsúlyt fektetni az egészséges életmódra, a mindennapok részévé tenni a testmozgást, és ezzel együtt még környezettudatosabbá válni.

A vegán január remek lehetőséget kínál arra, hogy kipróbáljuk a hústól és más állati eredetű alapanyagoktól mentes táplálkozást. Ezalatt az egy hónap alatt tesztelhetjük, hogy ezt az étrendet hogyan tudjuk a lehető legjobban beilleszteni a hétköznapjainkba, miközben felmérjük a saját határainkat is, megvizsgálva, hogy képesek vagyunk-e vegán módon étkezni.

Tudatos életmódváltás az ALDI-val (x)

A vegánság nem csupán étrendet jelenthet, de életmódot is, ami természetesen nemcsak az egészségtudatosság szempontjából lényeges kérdés, hanem a bolygónk számára is létfontosságú, hiszen a húsmentes életvitelnek köszönhetően csökkenhető a hús és más állati eredetű termékek előállításához szükséges károsanyag-kibocsátás mértéke, és karbonlábnyomunk is kisebbé válik.

Az ALDI szeretne jelentős mértékben hozzájárulni ezekhez a változásokhoz: folyamatosan növekvő növényi alapú termékeinek gazdag kínálatából könnyedén összeállítható vegetáriánusok és vegánok számára is a teljes értékű, változatos, egészség- és környezettudatos étrend.

Tudatos életmódváltás az ALDI-val (x)

Az ALDI-val nemcsak az életmódváltást valósíthatjuk meg könnyedén, hanem együttesen támogathatjuk a fenntartható jövőt is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top