nlc.hu
Életmód

Kocsis Korinna várandósan lett koronavírusos

Szteroidokat kapott az öt hónapos terhes Kocsis Korinna, hogy kigyógyuljon a koronavírusból

Már kezdett ráhúzódni a Covid a tüdejére, amikor szteroidok segítségével sikerült legyőznie a betegséget. A koronavírust háromszor oltottan kapta el.
Kocsis Korinna

Kocsis Korinna szépségkirálynőről tudjuk egy ideje, hogy babát vár, de azt csak most jelentette be az Instagram-oldalán, hogy eközben megfertőződött koronavírussal. A szervezete nem viselte túl jól a betegséget, amiben szerinte komoly szerepe volt annak, hogy várandósan az immunrendszer gyengébbé válik, és a kezelési lehetőségek is korlátozottabbak – írja a Blikk.

Két héten át küzdött a betegséggel, az állapota folyamatosan ingadozott, az egyik nap jobban érezte magát, a következő nap pedig rosszabbul. Amikor a tüdeje veszélybe került, akkor jöttek a szteroidok, amik szerencsére a gyógyulás útjára léptették. A vérképe sokat romlott, folyamatban van a helyreállítása, és most bízik abban, hogy további átmeneti vagy maradandó problémák már nem fognak jelentkezni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top