Életmód

Otthoni wellnessélmény Valentin-napra! (x)

A kiszámíthatatlan koronavírus-járvány miatt az idei Valentin-nap ismét rendhagyó lesz. Sok szálloda várja a pihenni vágyó párokat, de természetesen lesznek olyanok is, akik a négy fal között lesznek kénytelenek ünnepelni a szerelmesek napját. Adunk pár tippet, milyen lehetőségeitek vannak az otthoni wellnessélmény átélésére.

Otthoni wellnessélmény Valentin-napra! (x)
Romantikus élménymedencézés

A jakuzziról mindenkinek a romantika jut eszébe. Nincs is annál jobb, mint párunkkal elmerülni egy hideg éjszakán a meleg vízben, pezsgőt vagy bort kortyolgatni, és átadni magunkat mindenféle kényeztető masszázsnak. A Wellis kínálatában számtalan élménymedence található, amely kikapcsolódást nyújt a fáradt munkanapok után. A 2 fekvőhellyel rendelkező Palermo jakuzzi ideális lehet párok számára, de akár egy kisebb összejövetelen is bátran használhatjátok a barátaitokkal együtt.

Hidromasszázs a fürdőszobában

Ha nem rendelkeztek elég zöldfelülettel, vagy terasszal, akkor sem kell lemondanotok a kényeztető masszázsról. A hidromasszázskádak bármely fürdőszobába beépíthetőek, egyedi dizájnjuk és számos masszázsfunkciójuknak köszönhetően a szerelmesek ünnepén, vagy az az év bármely szakában beltéren is átélhetünk kényeztető pillanatokat. A különleges formát kedvelők biztosan beleszeretnek a Wellis Tivoli nevű modelljébe, amely egy üvegfallal teszi még látványosabbá a megjelenését, kezelése pedig az LCD kijelzős panelnek köszönhetően rendkívül egyszerű.

Ez közös zuhany mindig belefér

Ha nem vagytok a kádban ejtőzés hívei, akkor is egymásra hangolódhattok a fürdőszobában. Nincs másra szükségetek, mint egy zuhanypanelre, amely tűfúvókás hidromasszázzsal masszírozza át a megfáradt izmokat. Erre a feladatra kiváló partneretek lehet a Mona zuhanypanel, amely emellett különleges zuhanyfunkciókkal van felszerelve, így pillanatok alatt a trópusokon érezhetitek magatokat egy egyszerű fürdés alkalmával.

Nem kell kilépnetek az ajtón ahhoz, hogy maradandó Valentin-napot töltsetek el kettesben a párotokkal. Szerezzétek be a Wellis termékei közül a számotokra legjobb fürdőszobai kiegészítőt, és legyen minden napotok Valentin-nap!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top