Életmód

PS I Love You: Virtuális élmény a szerelmesek ünnepén (x)

Nem tudod, mit vegyél a pasidnak Valentin-napra? Érdemes a PlayStation termékei közt böngészned!

Ha február, akkor Valentin-nap, és az ezzel együtt járó fejtörés az ajándékok kapcsán. Mivel tudjuk meglepni a játékok világa iránt elhívatott szerettünket? Szerencsére a PlayStation sokszínű kínálatát böngészve könnyedén találhatunk olyan meglepetésötletet, ami könnyed és szórakoztató kikapcsolódást jelenthet, akár mindkettőtök számára.

Személyre szabott élmény

A PlayStation szolgáltatásai lehengerlő élményt biztosítanak mindenki számára, kortól és nemtől függetlenül. Amennyiben új élményeket szereznél szerelmednek, esetleg közös kalandokra vágytok, nézz körül a PlayStation digitális boltjában, a PlayStation Store-on, ahol az időszakos kedvezmények és az előfizetési lehetőségek révén kedvező áron szerezhetők be a legnépszerűbb sportjátékok (mint pl. a FIFA és az NBA legfrissebb epizódjai). A PlayStation Store ajándékkártyával kedvesedre bízhatod a döntést, így a boldogság garantált!

A konzol egyedi szolgáltatása, a PlayStation Plus pedig havonta legalább három játékkal bővítheti a játékkönyvtárat, és lehetőséget biztosít az online összecsapásokra, így ideális választás azoknak, akik mindig mindenben a versenyt keresik. A szolgáltatás ideális azoknak, akik távkapcsolatban élnek, így a közös játék segíthet leküzdeni a távolságból adódó nehézségeket.

Testhezálló kalandok és kiegészítők

Úgy érzed, hogy eljött az idő, hogy kapcsolatotok új szintre lépjen? Itt a remek alkalom, hogy meglepd a párod még egy kontrollerrel, és közösen vágjatok bele egy új kalandba! A konzol számos játéka esetén elérhető a helyi többjátékos mód: a Sackboy: A Big Adventure című platformerben mindketten (vagy akár négyen is) az imádnivaló Zsákfiú bőrébe bújhattok, és harcolhattok Vászonvilág megmentéséért. Szintén ideális választás a páros kalandra a tavaly debütált (és számos Év játéka címet elhódított) It Takes Two, ahol egy szövetbabává változott házaspárnak kell összedolgoznia változatos és izgalmas kihívások sorozatában. A gasztronómia szerelmesei számára kifejezetten ajánlott az Overcooked, melyben egyre nehezedő pályákon kell időre elkészíteni az aktuális menüt. A békésebb játékmenetre vágyó játékosok pedig a Haven világában teljesedhetnek ki, melyben közösen fedezhetitek fel a környezetet, otthont teremthettek és elűzhetitek a ragadozó lényeket.

PS I Love You: Virtuális élmény a szerelmesek ünnepén (x)

A PlayStation 5 felhasználói nem csak virtuálisan, fizikailag is a saját ízlésüknek megfelelően alakíthatják játékélményüket, hála a kiegészítők változatos megjelenésének. A PlayStation 5 konzolhoz tartozó fehér szín mellett már összesen öt színvariáns elérhető a DualSense kontrollerből: a Cosmic Red, a Midnight Black, a Starlight Blue, a Galactic Purple és a Nova Pink közül mindenki megtalálhatja a hozzá illőt. A lenyűgöző kialakítás mellett az eszköz technológiája is formabontó: a játékbeli döntéseinkről érezhető visszajelzést kapunk dinamikus rezgések formájában, a környezet apró változásaitól kezdve a fegyverek visszarúgásáig. A forradalmi új kontroller ráadásul nem csak a PlayStationnel kompatibilis, így ideális ajándékötlet abban az esetben is, ha kedvesed inkább az asztali számítógépes játékokat részesíti előnyben.

Természetesen a testreszabás lehetősége a PlayStation 4-gyel rendelkezők számára is adott: a DUALSHOCK 4 vezeték nélküli kontroller több mint 15 színben elérhető, többek közt számos különleges mintázattal.

PS I Love You: Virtuális élmény a szerelmesek ünnepén (x)

Zavartalan romantika

Azoknak, akik semmi esetre sem szeretnének részt venni a játékban, de ugyanúgy szívesen szereznének örömöt videójáték-kedvelő kedvesüknek, a PULSE 3D vezeték nélküli fejhallgató ideális választás lehet. A készülék egyedülálló háromdimenziós hangzásának köszönhetően szinte egy virtuális világba repíti felhasználóját. A fejhallgató a zenerajongóknak is kedvez: a tiszta, térhatású hangzás és az erőteljes basszus kedvelőinek tökéletes ajándék lehet. A vadonatúj játékélmény mellett a DualSense kontrollerhez hasonlóan biztosított a PC-s kompatibilitás, így könnyedén használható asztali számítógépes tevékenységekhez, legyen szó játékról, zenehallgatásról vagy filmezésről. Ráadásul hosszas telepítgetési folyamatokra sincs szükség, az USB port behelyezését követően már élvezhetjük is a kiemelkedő hangzást!

PS I Love You: Virtuális élmény a szerelmesek ünnepén (x)

Természetesen azoknak sem kell aggódni, akik idén egyedül töltik a Valentin-napot. A PlayStation számos lebilincselő egyjátékos élményt is biztosít, melyek magával ragadó történetükkel, egyedi világaikkal és érdekes karaktereikkel garantálják a folyamatos szórakozást!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top