nlc.hu
Életmód

Bódi Margóék 50 milliós biztosítása

50 milliós biztosítást kötött magára Bódi Margó

Életmódváltásnak köszönhetően az énekesnő ismét kirobbanó formában érzi magát.

Bódi Guszti és felesége, Margó a tél elől mindig a nyárba menekülnek, ezért minden évben karácsony környékén elutaznak Thaiföldre, ahol több hónapot töltenek. Most is így tettek, ám még az utazás előtt a Tények Plusznak is nyilatkozott az énekesnő, aki elárulta, top formában érzi magát az életmódváltásnak köszönhetően.

A lovári kasztba tartozom, és tartom a hagyományokat: nekünk a térd alatti szoknya megengedett” – árulta el Margó, aki arról is beszélt, hogy egy ideig küzdött az egészségéért, de már újra jól érzi magát. 

„Annyira fájtak a lábaim, egy csinos cipőt nem tudtam felvenni. (…) Be voltak dagadva a lábaim, de rátaláltam egy gyógynövény-készítményre, ami fájdalmat csillapít, gyulladást csökkent. Lement a lábamról az ödéma és fel tudom venni a magas sarkú cipőt” – mondta Margó, aki a thaiföldi nyaralás előtt 50 milliós biztosítást kötött magára és férjére, biztos, ami biztos.

bódi margó

Bódi Margóékra idén több száz koncert vár (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top