nlc.hu
Életmód

Pánikbetegségéről is mesélt DJ Yamina

DJ Yamina: „Pánikbeteg lettem az életformám mellett”

Tapasztalatait azért osztja meg, hogy segíteni tudjon a fiataloknak.

Az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélt DJ Yamina arról, hogyan alkalmazkodott ahhoz az életmódhoz, ami a zenéléssel jár. DJ-ként ő is éjszakai életet él, elmondása szerint ha buli van, akkor általában reggel 6 órára ér haza, lefekszik, alszik 7-8 órát, és délután kezdődhet a napja. Hozzátette, mára már megszokta a szervezete, hogy fordított bioritmussal működik, és azokon a napokon is próbálja követni ezt az időbeosztást, amikor nem kell éjszakáznia. 

DJ Yamina azt is elárulta, hogy pánikbetegséggel küzdött, és amióta ilyen életmódot él, azóta terápiára jár. Mindennek ellenére nem szeretne mást csinálni, hiszen gyermekkori álma volt, hogy zenéléssel foglalkozzon. Hozzátette, tapasztalatait arra használja fel, hogy segítsen, tanácsokat adjon fiatal követőinek. “Szivacsként működnek, és ugyanúgy, ahogyan a rosszra a social mediában, a jóra is nagyon fogékonyak…Ezért tartom fontosnak, hogy amit én elrontottam, vagy nem kaphattam meg, nem mondta senki, nem tanácsolta senki, azt próbálom leírni nekik” – tette hozzá.

Dj Yamina

Fotó: Rádió1

-.-.-.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top