nlc.hu
Életmód

Puskás-Dallos Bogi pszichológusnak készül

Puskás-Dallos Bogi pszichológia szakra jelentkezett

Az országot a Sztárban sztár című műsorban hétvégenként szórakoztató énekesnő a hétköznapokban sokkal komolyabb dolgokkal is foglalkozik. Beadta a jelentkezését pszichológia szakra. A terve az, hogy harmincéves korára már aktívan dolgozzon pszichológusként.

A mostanában a Sztárban sztárban brilírozó Puskás-Dallos Bogi a YouTube-csatornáján nem elégszik meg azzal, hogy szórakoztasson: Elmerülő című nemrég indult videósorozatában olyan súlyos témákat veséz ki, mint a szorongás, a megfelelési kényszer, az öngyilkossággal kapcsolatos gondolatok vagy a mentális problémák.

Puskás-Dallos Bogi

Puskás-Dallos Bogi az Elmerülő című videósorozat első részében (forrás: YouTube)

A téma elsősorban azért érdekli, mert tinédzserként ő is megküzdött a saját démonaival, az ő mindennapjaira is jellemző volt a szorongás – mondta el a Blikknek.

A pályámra mindig is jellemző volt, hogy bedobtak a mély vízbe, onnan kellett kiúsznom valahogy, tehát meg kellett oldanom a helyzeteket. Sokszor nem is látszott, ezek mekkora nehézségeket okoztak, mert azt mutattam, milyen határozott vagyok, de belül azért voltak problémáim.

Szerencsére mindig volt kihez fordulnia odahaza, ugyanis szerető családban nevelkedett, de jól tudja, hogy ezt nem mindenki mondhatja el magáról. Nekik is szeretne segíteni a videóival, valamint később a választott hivatásával is, ugyanis pszichológusnak készül, már be is adta a jelentkezését a szakra. El tudja képzelni, hogy később akár főállásban is ezzel foglalkozzon, annak pedig kifejezetten örül, hogy a pszichológus felkeresése lassan hazánkban is annyira elfogadott lett, mint amikor a fizikai fájdalmainkkal orvoshoz fordulunk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top