nlc.hu
Életmód

Exatlon: Besenyei Bogi bosszúja

Exatlon All Star: Pap Dorci szerint Besenyei Bogi bosszúból választotta őt

Pap Dorci szerint Bogi nem tudja félretenni a sérelmeit.

Az Exatlon All Star pénteki párbaján a leggyengébb statisztikájú Salander Dorina mellé a legjobb statisztikával rendelkező Besenyei Bogi választott ellenfelet, méghozzá Pap Dorcit.

exatlon all star párbaj

Fotó: TV2

Ugyan a fiatal lány végül megmenekült a párbajtól, mert legyőzte Dorinát, a választás miatt volt egy kis konfliktus Bogi és Dorci között. A Kihívók versenyzője szerint Bogi nem tudja félretenni a kétéves sérelmeket annak ellenére, hogy ezt mondja, és bosszúból küldte őt párbajozni. Ennek apropóján kérdeztük őket.

Dorci úgy érezte, a kiválasztásában a bosszú is szerepet játszott. Szóvá is tette, hogy nem vagy őszinte. 

Bogi: Nem gondolom, hogy ne lennék őszinte. Az tény, hogy sokszor azt érzem a társaságon belül, hogy nem tudok kibontakozni. Ez olyan szempontból érthető is, hogy ha valakit beraknak egy olyan társaságba, ahol mindenki teljesen más érdeklődésű, akkor ez sokkal nehezebb. Ezért nehéz megnyílnom,egyszerűen nem tudom elengedni magam és kibontakoztatni a személyiségemet. Éppen ezért nem tartom fairnek, hogy Dorci ezt mondta. Bosszúvágy egyáltalán nincs bennem, nem akartam revansot venni. Egy ilyen fontos döntésnél azonban nem szabad az érzelmeimet sem kizárni, a többi lány pedig közelebb állt hozzám.

Sikerült lezárni ezzel a konfliktust, vagy ez mindig a levegőben lesz?

Bogi: Azt gondolom, ezt félretettük, együtt dolgozunk a cél érdekében, de barátok sosem leszünk. Csapatjátékban együttműködünk, ha pedig eljutunk az egyéni szakaszig, mindenki magáért fut.

Ma medált is szereztél, tiéd a legjobb statisztika. Szerinted az, hogy erős versenyző vagy, felerősíti a veled kapcsolatos ellenérzéseket is?

Bogi: Nem tudom, hogy ez milyen érzéseket kelt Dorciban, vagy a több versenyzőben. Szerintem ennek akkor lehet jelentősége, ha a csapat elbukja a végjátékot és fontos döntést kell hoznod. A medálok száma most még annyira nem lényeges. Hogy két hét múlva mi lesz, azt nem tudhatja senki. Bennem biztosan nem lenne ellenérzés emiatt egyik csapattársam irányába sem.

Mit gondolsz, Dorciban ez kiváltott valamit?

Bogi: Amikor egy évadban szerepeltünk, mindketten elég sok medált gyűjtöttünk, neki most még egy sincs. Lehet, hogy emiatt frusztrált, nem tudhatom. Nyilván lehet, hogy ezért támad. A ceremónián tett megnyilvánulásaiban éreztem egy kis sértettséget. 

Miért gondolod, hogy Bogi döntésében a bosszúvágynak is szerepe volt?

Doric: Amit a ceremónián is elmondtam, meg utána neki is személyesen, azt úgy gondolom: ő nem tudta elengedni a második évados sérelmeket és nem tudja félretenni azokat az érzéseket, hiába mondja, vagy úgy szeretné. Ezt látják rajta a többiek is, ezt érzékeljük a viselkedésén is, tartja a távolságot. Ez érződik a reakcióin is.

pap dorci

Pap Dorci (Fotó: TV2)

Szerinted Bogi valaha félre tudja tenni a kettőtök között történteket?

Sokszor hangoztatja is, hogy előjönnek benne a régi dolgok, szóval nem hinném. 

Te hogy érzel most vele kapcsolatban?

Én ugyanúgy állok hozzá, mint eddig. Azt is elmondtam neki, hogy megértem, ha ő nem tudja elengedni ezt a dolgot, ezzel nincs is semmi baj, én attól még ugyanolyan csapattagként tekintek rá. Csak mondja el őszintén, mi van benne, álljon elém és mondja azt, hogy ő ezen nem tud túllépni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top