nlc.hu
Életmód

Fűszerköményt és kukorica csemegét hívott vissza a Nébih

Fűszerköményt és kukorica csemegét hívott vissza a Nébih

A Penny Marketben kapható fűszerköményt és a Spar saját márkás kukorica csemegéjét ne fogyaszd el, ezeket a termékeket visszahívták.

Idegen anyaggal – többféle gyommaggal, kaviccsal – való szennyezettség miatt a Penny Market Kft. visszahívja a 40 grammos kiszerelésű Mr. Spice fűszerköményt – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih).

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy a 2025. január 15. és január 16-i minőségmegőrzési idővel rendelkező termékeket ne fogyasszák el.

A visszahívott Mr. Spice fűszerkömény csomagolása

Ezt a fűszerköményt hívta vissza a Nébih (Fotó: Nébih)

Hozzátették, hogy az érintett fűszerkömény a vásárlás helyére visszavihető, a termék vételárát a Penny Market Kft. visszatéríti.

Egy másik termék visszahívásáról is beszámolt a Nébih: a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft. visszahívta S-Budget bacon ízű, 100 grammos kiszerelésű kukorica csemegéjét.

A visszahívott S-BUDGET bacon ízű kukorica csemege 100g csomagolása

Ezt a sparos kukorica csemegét hívta vissza a Nébih (Fotó: Nébih)

A Nébih kéri a vásárlókat, hogy ezt a terméket ne fogyasszák el, a visszahívás oka érzékszervi nem-megfelelőség volt, a terméken helyenként fekete elszíneződés mutatkozott.

A Szimita Trade Kft. által gyártott termék, amelynek minőségmegőrzési ideje: 22.03.2022. a vásárlás helyére visszavihető, a termék vételárát a Spar visszatéríti.

Legutóbb cianid veszély miatt mandulát hívott vissza a Nébih.

(MTI)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Tamara Gak)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top