nlc.hu
Életmód

Vasárnapi és hétfői időjárás

Tessék kimenni a szabadba vasárnap délelőtt!

És tessék kint maradni kései ebédig!

Merthogy jó idő lesz. A Kiderül előrejelzése szerint így néz ki a következő két nap időjárása. 

Vasárnap: Eleinte változóan felhős idő várható, az ország nagy részén többórás napsütéssel, ugyanakkor dél felől egyre több, egyre vastagabb felhő érkezik. Számottevő csapadék nem várható, inkább csak a déli megyékben fordulhat elő az esti óráktól kisebb vegyes halmazállapotú csapadék. Az északi, északkeleti szél többfelé megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

Fotó: Unsplash

Fotó: Unsplash

Hétfő: Az összefüggő felhőzet dél felé húzódik. Napközben erőteljes gomolyfelhő-képződés valószínű, emellett több-kevesebb napsütés is lehet. A gomolyfelhők átmenetileg zártabb felhőtakarót is alkothatnak. Helyenként előfordulhat hózápor, zápor, erre legnagyobb esély az ország középső harmadában lesz. Az északi, északnyugati szél többfelé megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -7 és -1 fok között, a fagyzugokban -8, -10 fok körül alakul, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 3 és 8 fok között várható, de északon néhol csak 1, 2 fok valószínű.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top