nlc.hu
Életmód
Extasy miatt halhatott meg egy 17 éves lány Debrecenben

Egyetlen szem extasy miatt halhatott meg egy 17 éves lány Debrecenben

A fiatal lány rosszul lett a kábítószertől, kórházba vitték, de pár nappal később életét vesztette.
Ecstasy tablettákat adnak egymásnak egy zacskóban

Az egyik debreceni kórház március 15-én szólt a rendőrségnek, hogy egy 17 éves lány életéért küzdenek, aki a vizsgálatok alapján kábítószertől lett rosszul. A szakszerű ellátás ellenére azonban a lány március 20-án meghalt – közölte a rendőrség.

A nyomozás szerint a lány március 14-én este szerzett két szem extasy tablettát. Az egyiket ő, a másikat pedig egy 22 éves barátnője vette be. A kábítószertől azonban a fiatal lány rosszul lett, elájult, mentőt kellett hozzá hívni.

A rendőrök keresni kezdték dílert. A gyanú szerint a lányok egy 18 éves fiútól vásárolták korábban a tablettákat Püspökladányban. A debreceni nyomozók elfogták, a rendőrkapitányságon pedig gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top