Életmód

Próbáld ki az egyedülálló, fiatalító tavaszi bőrápolási rutint (x)

Régóta tudjuk, hogy a bőrünk olyan, mint egy nyitott könyv. Tükrözi a megélt érzelmeinket, az apró ráncaink az életünkről mesélnek, de egyben azt is elmondják, milyen törődést kap tőlünk a bőrünk, hogy megőrizze üdeségét, fiatalságát.

Próbáld ki az egyedülálló, fiatalító tavaszi bőrápolási rutint (x)
Évezredek során lassan fejlődött ki bőrünk különleges védekező képessége. Minden egyes sejtünk részt vesz a „harcban”, hogy legyőzze életmódunk, környezetünk, vagy éppen a külső stressz-faktorok hatásait. Alkotósejtek ezrei védik a bőrünket, de azért elkel a segítség, hogy az öregedéssel is meg tudjanak birkózni.

Az Institut Esthederm ezt a segítségnyújtást vállalta magára, hogy sejt-erőforrásokban való jártasságának köszönhetően egyedülálló módszert fejlesszen ki a fiatalság megőrzésére, amely egyúttal a bőr egészségét és szépségét is óvja.

Próbáld ki az egyedülálló, fiatalító tavaszi bőrápolási rutint (x)
Az Esthederm termékek a legfontosabb területekre fókuszálnak. Azonosították a legeredetibb szinergiákat, ezáltal optimális eredményeket kínáló megoldásokat nyújtanak az öregedés elleni harcban, valamint a hidratáció, a bőrstimuláció, a napfény elleni védelem és a túlzott pigmentáció problémáira is.

Az idő múlása sajnos meglátszik a bőrünkön. Feszessége és hidratáltsága csökken, hiszen a sejtek közti kommunikáció meggyengül. Az eredmény sajnos nagyon is szembetűnő. Feszes bőr helyett, megereszkedett bőr és kontúrok, tömör, üde és ragyogó arcbőr helyett fényevesztett, elvékonyodott arcbőr néz vissza a tükörből.

Az Esthederm kutatásai során számtalan innovatív összetevőt fejlesztett ki, hogy megőrizze a bőr egészségét, folyamatos védelmet nyújtson az öregedés ellen, optimalizálja a sejtek anyagcseréjét, és erősítse a bőr környezeti stresszel szembeni védekezőképességét.  

Excellage termékcsalád

Az Exellage termékek a már jól ismert Celluláris víz, és más innovatív összetevők mellett a legújabb, úgynevezett „Okos Poliszacharid” összetevővel a bőr kommunikációs rendszerét célozzák meg. Az „Okos Poliszacharid” tehát serkenti és elősegíti a sejtek kommunikációját, így fokozza a ragyogást és intenzíven táplálja a száraz, megereszkedett bőrt, míg Cellular Water tartalmának köszönhetően javítja az epidermális védőréteget, valamint a hidratációt és a tápanyag ellátást. Aktív hatóanyagai segítik a bőr regenerálódását, kínai teaolajjal és növényi biopolimerrel pedig intenzív ápolást nyújtanak a bőrnek.

A komplett Excellage termékcsalád, melyben krém, szérum és szemkörnyékápoló is megtalálható, könnyedén beilleszthető a mindennapos bőrápolási rutinba.

A termékcsalád sajátossága, hogy a sejtek mélyéről a bőr felszínéig hidratálja a bőrt, így hosszú távon fokozza a bőr tápláltságát és tömörségét.

Próbáld ki az egyedülálló, fiatalító tavaszi bőrápolási rutint (x)Excellage Krém 50ml – Javasolt fogyasztói ár: 31 700 Ft

Mélyen táplálja és újjáéleszti a bőrt, valamint helyreállítja annak fiatalos ragyogását. Gazdag, kellemes textúra púderes tapintással nappali és/vagy éjszakai használatra is. Újrastrukturálja, regenerálja és feszesíti a bőrt, miközben biztosítja a felhám minőségi sejtkohézióját. Helyreállítja a bőr ragyogását és egységesíti az arcszínt.

Élettelen, elvékonyodott, az öregedés jeleit már mutató, feszességét és ragyogását vesztett bőrre ajánljuk, minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is.

Excellage Szérum 30ml – Javasolt fogyasztói ár: 34 500 Ft

Az első szérum, mely helyreállítja a sejtek közötti kommunikációt, segítségével a bőr visszanyeri természetes ragyogását és frissességét. Különlegessége, hogy a sejtek mélyéről kiindulva a bőr felszínéig hat, aktív hatóanyagai pedig elősegítik a bőr minőségének javulását és az egységesebb bőrtónus kialakulását. Kellemes, bársonyos szérum-krém textúrájával gyorsan beszívódik a bőrbe, használatával az arcbőr visszanyeri természetes frissességét és vitalitását.

Ideális arcra, nyakra és dekoltázsra reggel és esti használatra.

Excellage Szemkörnyékápoló 15ml – Javasolt fogyasztói ár: 23 500 Ft

A szemkörnyék az arc egyik legérzékenyebb területe, ezért különösen figyelnünk kell a megfelelő és gyengéd ápolására. Az Excellage Szemkörnyékápoló éberebb tekintetet és feszesebb bőrt eredményez. A fáradtság jeleit megakadályozó erőteljes hatóanyagok kombinációja megfiatalítják és felfrissítik a szemkörnyéket. Fáradt szemek, megereszkedett szemhéjak, ráncok, puffadtság és sötét karikák esetén vigyük fel reggel és este, az applikátor segítségével.

A szemkörnyék láthatóan frissebb és ragyogóbb lesz. A puffadtság és a sötét karikák csökkennek, a ráncok és a szarkalábak pedig a napok múlásával minimalizálódnak.

A hosszan tartó és igazán látványos eredményért érdemes kipróbálni az Esthederm kozmetikusoknál elérhető Excellage kozmetikai kezelést, mely tökéletesen kiegészíti és felerősíti az Excellage bőrápolási rutin hatását.

A termékek elérhetőek az esthederm.hu oldalon, az Esthedermet forgalmazó patikákban, webshopokban, illetve kozmetikusoknál és orvosoknál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top