Életmód

Testápolás minden élethelyzetben (x)

Sokszor hangzik el a mondat, miszerint bőrünk a legnagyobb szervünk. Miért van mégis akkor az, hogy sokszor arcápolási rutinunkon végigérve, hajlamosak vagyunk bőrünk ápolását a kipipált napi teendőink között tudni? Magyarországon a rutinszerű bőrápolás fogalma mára már szinte összenőtt Liluval, aki évek óta használja a Palmer’s testápoló készítményeit, mikor bőre teljes körű ápolására kerül a sor. Vajon te szánsz elég időt a testápolásra?

Testápolás minden élethelyzetben (x)

Tudtad?

A Palmer’s az 1800-as évek közepén azzal a céllal robbant be a köztudatba, hogy kortól függetlenül megoldást nyújtson a bőr megfelelő hidratálásában. Fő összetevője az etikus és fenntartható forrásból származó kakaóvaj, illetve a kókuszolaj, mely gazdagon hidratálja és puhává teszi a bőrt, olyannyira, hogy a hírességek közül még Katy Perry és Beyoncé is előszeretettel használja. Küldetésük, hogy a lehető legfinomabb minőségű, ugyanakkor elérhető árú termékek kerüljenek a fogyasztók kezébe.

Ahogy mi is, bőrünk is folyamatosan változik. Legyen szó akár évszakváltásról, vagy olyan életkörülményekről (fogyás, terhesség, súlygyarapodás), mikor bőrünknek alkalmazkodnia kell megváltozott alakunkhoz. Vannak azonban olyan összetevők, amik már generációk óta segítenek, hogy a bőr puhaságát és feszességét megtartva, jól érezzük magunkat életünk bármely szakaszában. Ilyenek a kakaóvaj és a kókuszolaj is, amiknek jótékony hatásait a Palmer’s folyamatosan fejlesztett formulájú készítményei révén mi is élvezhetünk a mindennapokban. 

Lilu kapcsolata a Palmer’s termékekkel első várandósságágig nyúlik vissza, amikor egyik barátnője tanácsára próbálta ki a márka striákra ajánlott olaját, amit a bőrfeszesítő testvajjal együttesen azóta is töretlenül használ.

A súlyváltozás vagy terhesség okozta striákra emellett jó megoldás a kakaóvajat, shea vajat, természetes olajokat, kollagént, elasztint és luteint tartalmazó Palmer’s kakaóvajas masszázskrém vagy a Q10-et tartalmazó Kakaóvajas Bőrfeszesítő Testvaj.

Testápolás minden élethelyzetben (x)Testápolás minden élethelyzetben (x)
„Amerikából küldte a barátnőm, amikor az első gyermekemet vártam, és azt mondta mindig, hogy ez az az olaj, amitől soha nem lesz striám. Ez így is lett.”

Testápolás minden élethelyzetben (x)
Természetes hidratálás a Palmer’s készítményeivel

A kakaóvajat régóta használják test- és arcápoló termékekben, mivel hozzájárul a bőr vízmegtartó képességéhez, így még a száraz, repedezett bőrt is hihetetlenül puhává varázsolja. Emellett magas E-vitamin-tartalma által növeli a bőr rugalmasságát és elősegíti a bőr regenerálódását. A kakaóvaj sokszínű felhasználási módjának megtestesítője a Palmer’s Eredeti Kakaóvaj formula, amit akár 101 módon felhasználhatsz! A kókuszolaj hidratáló képességén túl, az igénybe vett, töredezett haj regenerálására is kiváló.  

Testápolás minden élethelyzetben (x)
 „A kakaóvaj és a kókuszolaj, ha jól van alkalmazva, akkor zseniális összetevők. Azért nagyon jó termékek ezek, mert garantáltan nem lesz száraz a bőröd még a hideg időszakban is.”

Tény és való, hogy a hideg időszakban a testápolás kiemelt figyelmet kap, de ez nem jelenti azt, hogy az év további részében elhanyagolható lehetne. A rendszeres rutinszerű táplálás ugyanis a puha bőr kulcsa.

Testápolás minden élethelyzetben (x)Bőrünk igénye az évszakoknak megfelelően változhat. Ha a nyárhoz közeledve szeretnénk kitörni a téli Hófehérke szerepből, remek választás lehet a Palmer’s kókuszolajos vagy kakaóvajas önbarnító testápolója, ami egy lépésben hidratálja a bőrt és ragyogó bronzos színt nyújt számára.  

Testápolás minden élethelyzetben (x)„Szeretem, ha olyan önbarnítót használok, aminek az árnyalataival szabadon tudok játszani – ha akarom, egészen halvány, de ha sűrűbben kenem, akkor picit erősebb színem lesz. Ráadásul a Palmer’s önbarnítós testápolói nemcsak szép színt adnak, hanem ápolnak is., ami egy önbarnítónál különösen fontos.”

Télen pedig a zsírosabb, nehezebb krémek felé érdemes nyúlni. A kezek védelmét sem feledve!

Fantasztikus illat

Ami felteszi az i-re a pontot a Palmer’s termékei esetében, a természetes összetevőknek köszönhető illatuk, amit akár csukott szemmel is felismer, aki valaha is próbálta a termékeket. Ahhoz, hogy a testápolás a napi rutinunkba beépüljön, nem mellékes, ha azt képesek vagyunk élményként felfogni.

Testápolás minden élethelyzetben (x)
„A testápolás nagyon sokszor illathoz kötődik. Szeretem, ha valaminek elvarázsol az illata, és a Palmer’s termékei pont ilyenek.”

  • Kakaóvajas bőrfeszesítő testvaj, 315 ml – 3299 Ft
  • Kakaóvajas masszázs krém striákra, 125 g – 3499 Ft
  • Barnító hatású testápoló kakaóvajjal és E-vitaminnal., 250 ml – 4999 Ft
  • Eredeti kakaóvaj, 100 g – 2599 Ft

PALMER’S | dm.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top