nlc.hu
Életmód

Késelés után 8 órával ment csak orvoshoz

8 órával az után támolygott be a Heim Pál-kórházba, hogy egy aluljáróban megkéselték

400 forintjáért szúrták mellkason.
késelés

Életveszélyes állapotban támolygott be a Heim Pál gyerekkórházba egy 34 éves férfi; abban bízott, hogy ott is ellátják – számolt be az RTL Híradó. Alig tudott menni, görnyedten kért segítséget a kórházban, életveszélyes állapotban volt. Az eset egy hete történt, a rendőrség azonban csak most hozta nyilvánosságra a részleteket.

Mielőtt megműtötték, a sérült férfi csak annyit tudott mondani, hogy néhány órával előtte megkéselték az egyik budapesti aluljáróban.

A rendőrök feltérképezték a megkéselt férfi útvonalát. Áttörést akkor ért el a rendőrség, amikor az egyik támadója – egy 30 éves férfi – egy másik bűncselekmény miatt lebukott. Kiderült akkor, hogy a késeléssel is összefüggésbe hozható. Így a napokban őt és a társát is letartóztatták a Népligeti aluljáróban történt késelés miatt: a sértettet akkor mellkason szúrták és elvették 400 forintját. A kést egy kocsiban rejtették el, amit feltörtek, majd felgyújtottak.

Áldozatuk – aki a késelés után még az aluljáró környékén maradt, de egyre rosszabbul lett, végül 8 órával a késelés után teljesen legyengült állapotban támolygott be a pár száz méterre lévő Heim Pálba – továbbra is kórházban van.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top