nlc.hu
Életmód

Balázs Klári és Korda György is megbetegedett

Csúnyán lebetegedtek Balázs Kláriék: „Gyurinak a mellhártyájára is ráment a betegség”

A koronavírust viszont egyből kizárták.

Múlt hétvégén ijedtek meg a rajongók, amikor Balázs Klári és Korda György bejelentette, mindketten lebetegedtek, és ezért a koncertjüket is lemondták. Mint kiderült, az orvosok kizárták a koronavírust, azonban megállapították, hogy influenzafertőzés lett úrrá rajtuk. 

Korda György és Balázs Klári

Korda György és Balázs Klári (Fotó: smagpictures.com)

Hamar mindketten ágynak estek, viszont Gyuri bácsinál jött ki erősebben a betegség, ugyanis ráhúzódott a mellhártyájára. 

„Gyurinak a mellhártyájára is ráment a betegség, nagyon erős antibiotikumokat kapott, amitől hála Istennek mostanra sokkal jobban van” – mondta a Borsnak Klári. „Én még mindig benne vagyok, rajtam egy két nappal később jött ki ez a nyavalya. A hangom lassan javul, mézes teát iszom, kúrálom magam. Ahogy kívülről hallom magam, most akár bluest is énekelhetnék, olyan rekedt vagyok. A lényeg, hogy szépen javulunk, szerintem két-három napon belül én is túl leszek ezen az egészen. A hétvégén fellépéseink lesznek, Kaposváron és Budapesten, az Orczy-kertben is színpadra állunk, egyik bulit sem áll szándékunkban lemondani, mindenképpen ott leszünk” – mondta Klári, aki azt is hozzátette, ritkán szoktak betegek lenni, és reméli, erre az évre le is tudták a kényszerpihenőt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top