nlc.hu
Életmód

Varangymérget ivott és meghalt az orosz oligarcha

Újabb furcsa haláleset az oroszoknál: varangymérget itatott a sámán az oligarchával

Nem életbiztosítás mostanában oligarchának vagy nagyvállalat felsővezetőjének lenni Oroszországban. Ezúttal a Lukoil olajvállalat korábbi felsővezetője távozott az élők sorából szokatlan körülmények között.

Alekszandr Szubottin, a Lukoil olajóriás korábbi felsővezetője egy másnaposság elleni rituálén vett részt május 8-án Moszkva közelében, ahol végül egy sámán házának pincéjében találtak rá a holttestére a hatóságok – írja a szeretlekmagyarorszag.

Varangy nyugalomban

Varangymérges szép napot kívánunk! (fotó: Pixabay)

A sámán állítása szerint Szubottin egy másnaposságot enyhítő rituálé miatt kereste fel, aminek része, hogy az alany testén egy kisebb sebet vágnak, amin keresztül varangymérget juttatnak a szervezetébe. A sámán szerint a rituálé hatása először az, hogy a vendégei hányni kezdenek, majd miután ezen túlestek, már jobban érzik magukat. Állítása szerint a vendége részegen, kábítószer hatása alatt érkezett hozzá. Szubbotin immár a sokadik orosz vállalati felsővezető, aki az elmúlt hetekben furcsa körülmények között halálozott el. Gyilkosság vagy szimpla emberi ostobaság? Mindkettő benne van a pakliban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top