nlc.hu
Életmód

Óvodás gyerekét vette rá lopásra egy nő Vácon

Óvodás gyerekét vette rá lopásra egy nő Vácon

A 3 év körüli kislány egy szörpöt vitt ki a váci üzletből az édesanyja jóváhagyásával.
A biztonsági kamera felvétele egy nőről és kislányáról, ahogy ellopnak egy szörpöt a váci boltból

Óvodáskorú kisgyerekét vette rá lopásra egy anya Vácon, az esetről a bolt biztonsági kamerája készített felvételt – számolt be az RTL Híradó.

A videón látszik, hogy a 3 év körüli kislány egy szörpöt vett le a húsüzlet polcáról, majd fizetés nélkül indult kifelé az anyjával. A gyerek jól láthatóan felmutatta a szörpöt, de anyja kiterelte a kislányt a boltból.

Az eladó kérdőre vonta a nőt, aki azt állította, az ital már náluk volt, amikor bejöttek. Ezután az eladó elnézést kért, mondván, ők is árulnak ilyen – 900 forintba kerülő – terméket, majd a nő és a gyereke elmentek. A biztonsági kamera felvételét visszanézve viszont egyértelművé vált a lopás.

A bolt tulajdonosa a kislányra való tekintettel nem tett feljelentést, de az ügyben mégis vizsgálat indult. A rendőrség kiskorú veszélyeztetése miatt nyomoz.

Korábban olyan is előfordult Budapesten, hogy egy pár kisbabával ment lopni egy élelmiszerboltba, a zsákmányt pedig a babakocsiba rejtették. 

(Kiemelt kép: RTL Klub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top