nlc.hu
Életmód

Fekete Laci Rácz Jenőt cikizte A Konyhafőnökben

Fekete Laci beszólt Rácz Jenőnek: Kétéves koromban voltam ekkora, mint te

A Konyhafőnökben vendégeskedett a világ egykori legerősebb embere, Fekete László, aki jó szokásához híven ontotta magából az erős emberes poénokat.
Fekete Laci A Konyhafőnökben

„Egy másodpercig bírnád szerintem tartani. Addig, míg mondják, hogy rajt” – mondta Fekete Laci Rácz Jenőnek, aki azzal próbált poénkodni, hogy szívesen szkanderezne egyet a visszavonult erős emberrel. Fekete láthatóan elemében volt A Konyhafőnökben vendégeskedve, legalábbis ez derül ki az RTL Klub által közzétett best of Laci válogatásból, ahol a legjobb beszólásait szedték össze.

A szkanderes poén után jött a címben idézett poén, amikor Fekete úgy gondolta, érdemes élcelődnie egy sort Rácz Jenő méretein, de poénkodott azon is, milyen sokat eszik, és nem nézte jó szemmel, hogy az egyik versenyző rózsaszínre sült marhahúst szolgált fel neki. Aki nevetni akar, annak feltétlenül érdemes megnézni a kétperces videót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top