nlc.hu
Életmód

Nem fogadta el Máté Péter szerzeményét Karda Bea

Máté Péter csak Karda Beának írt dalokat, a legnagyobb slágert mégsem fogadta el az énekesnő

Máté Péterről nosztalgiázott az énekesnő.

Sokan valószínűleg nem tudják, hogy a Zene nélkül mi érek én? című szám sorsa úgy is alakulhatott volna, hogy Karda Bea slágere lesz, ám ez mégsem így lett. Hogy miért nem, arról Bea a Life TV Ébredj velünk! című műsorában beszélt. 

Karda Bea

Karda Bea az Ébredj velünk! című műsorban

„Minden műsoromban énekelem, minden fellépésemen az utolsó dalok között szerepel. Van egy olyan rajongóm, aki naponta küldi a száz évvel ezelőtt készült dalaimat, amire sokszor már nem is emlékszem. Most az elmúlt hetekben küldött a Pétertől nekem komponált, amit el is fogadtam, dalt. Ott láttam, hogy a Péter még énekelt is velem. A Péter soha senki másnak nem írt dalt, csak nekem – mesélte Bea. Ennek a különleges kapcsolatnak az alapját egyébként az adta, hogy a két zenész nagyon közel lakott egymáshoz. – Baráti kapcsolat alakult ki a Péterrel, nem csak kollegális. Sokan azt hitték, hogy én voltam a felesége, közben nem.

Máté Péter gyakran járt Beáéknál és együtt zenélt az édesapjával. Egy ilyen alkalommal született meg a Zene nélkül mit érek én? című számnak a dallama is. „Amikor utólag meghallottam, az ő senkihez nem hasonlítható hangján énekelte, akkor egy kicsit nyugodt voltam, ha tulajdonképpen nem is az enyém lett ez, paraszthajszálon múlott” – emlékezett vissza az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top