nlc.hu
Életmód

Fejlemények Csanki Márk tragikus autóbalesetéről

Válságos állapotban az autóbalesetben elhunyt kenus barátnője, ő próbálta elkerülni az ütközést

Teljesen összetört a balesetben meghalt fiatal sportoló családja.

A Blikk megtudta, hogy Csanki Márk sporttársa, egyben a barátnője ült a volánnál abban a vétlen kocsiban, amelyik egy balesetet akart elkerülni Inárcsnál péntek este. Az ütközés során a 19 éves ifjúsági világbajnoki ezüstérmes kenus elhunyt, a 19 éves barátnője válságos állapotban került kórházba. Már nem altatják, de még nem közölték vele, hogy a barátja nem élte túl az ütközést.

autóbaleset

Az ütközésben összeroncsolódott személyautó – Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Csanki Márk otthon élt a családjával Szegeden és az érettségire készült. Édesanyja, a bátyja és a szintén kenus 17 éves öccse teljesen összetört. “Nem ez az élet rendje, felfoghatatlan. (…) Értelmét veszti az életem. Megszakadt a szívem, de még fel sem fogtam, hogy a fiam nem jön haza többé” – nyilatkozta megtörten a bulvárlapnak a gyászoló édesanya.

Jövő vasárnap lett volna a következő versenye Márknak, aki óriási tehetségnek számított.

Így történt a tragikus baleset:

Az M5-ös autópályán Inárcs térségében, a 36-os kilométerszelvényénél egy román honosságú kamion egyelőre ismeretlen okból megállt, ekkor hátulról nekiütközött egy kisteherautó, majd az árokba sodródott. Mögötte egy személyautó érkezett (ezt vezette Csanki Márk barátnője), amelynek 19 éves sofőrje az ütközés elkerülése érdekében balra rántotta a kormányt, és a szalagkorlátnak csapódott. Márk a helyszínen életét vesztette.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top