Életmód

Állami támogatással válhat zöldebbé és okossá az otthonod – élj a lehetőséggel még év végéig! (x)

A tetőn napelemes rendszer termeli az áramot, miközben hőszivattyú gondoskodik a fűtésről és okosklíma a hűtésről: ez már nem a jövő, hanem a jelen otthona! Ha az élhető holnapért tenni szeretnél, ezt érdemes az otthonoddal kezdeni: így nemcsak környezetet óvod, de a költségeid is csökkenhetnek. Az otthonkorszerűsítéshez év végéig ráadásul igénybe veheted az – akár 3 millió forint értékű – otthonfelújítási támogatást is, ehhez azonban a kivitelezésnek még idén meg kell történnie.

Hazánk egyik legnépszerűbb zöld fejlesztése a napelem, amely napelemes piac az utóbbi években robbanásszerűen nőtt. Ez nem is csoda, hiszen a szakemberek számításai szerint egy ilyen beruházás akár 7-10 év alatt is megtérülhet, ráadásul idén év végéig még az otthonfelújítási támogatás is igénybe vehető, amivel a megtérülési idő a felére csökken. Használd a nap erejét otthonod zöldítéséhez, korszerűsítéséhez és csatlakozz a több mint 15 ezer E.ON SolarHome tulajdonoshoz!

Állami támogatással válhat zöldebbé és okossá az otthonod – élj a lehetőséggel még év végéig! (x)

Akár lakásfelújításba, akár új ingatlan építésébe vágsz bele, érdemes energiahatékony és környezetbarát fűtési rendszert választanod otthonodba. Hőszivattyú használatával a fűtéshez szükséges energia 75 százaléka megújuló környezeti energiából biztosítható, és mindössze 25 százalékot kell villamos energiából fedezni. Ha ezt a fennmaradó részt napelemmel termeled meg, gyakorlatilag lenullázhatod a fűtési költséged, miközben a környezet megóvásáért is aktívan teszel, hiszen akár 100%-ban csak megújuló energiaforrásból, minimális karbantartási igénnyel gondoskodhatsz otthonod komfortos hőmérsékletéről!

Az otthonfelújítási támogatást okosklíma telepítésére is igénybe veheted, így érdemes ebbe a fejlesztésbe is még idén belevágnod. Az okosklímák a jövő megoldásai, melyek interneten keresztül működtethetők és egy okoseszközre telepített alkalmazás segítségével távolról is beállítható a kívánt hőfok, így már hazaérkezéskor kellemes hőmérséklet várhatja a családot. Az E.ON hűtő-fűtő okosklíma szolgáltatásait néhány kattintással, már online is megrendelheted. Ennél egyszerűbb és kényelmesebb nem is lehetne egy korszerűsítés!

Állami támogatással válhat zöldebbé és okossá az otthonod – élj a lehetőséggel még év végéig! (x)

Az E.ON Hungária Csoport olyan zöld és okos megoldásokat kínál ügyfeleinek, melyek nemcsak a kényelmesebb, komfortosabb mindennapokhoz járulnak hozzá, de energiahatékonyabb, pénzügyileg kiszámíthatóbb lehetőségeket is biztosítanak. A klímavédelem nem a jövő, hanem a jelen legnagyobb kihívása. Csatlakozz az E.ON ügyfeleihez, használj zöld energiát és tegyél az energiacéggel közösen azért, hogy a következő generáció is élhető bolygót örököljön!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top