nlc.hu
Életmód

Zacskóba csomagolt kisfiú holttestétre bukkantak a Dunában

Zacskóba csomagolt kisfiú holttestére találtak rá a Dunában Németországnál

A kisfiú holttestére egy kenus bukkant rá.

Egy 4 és 6 év közötti kisfiú műanyag zacskóba csomagolt holttestétre bukkantak Németországban, Vohburg an der Donau település közelében a minap. A holttestre egy kenus bukkant rá a Dunában. A nyomozás adatai szerint már régóta a vízben volt – közölte kedden a BILD.

A hatóságok a hétvégén és hétfőn is átkutatták a folyót hivatásos búvárok, keresőkutyák, csónakok és rohamrendőrök segítségével, hogy kideríthessék, hogyan kerülhetett a vízbe a gyermek. Egyelőre azonban nem jártak sikerrel.

zacskóba tekert kisfiú holttestére bukkantak a Dunán

A katasztrófavédelem egy rendőrhajóval úton van a Duna-parton. Néhány kilométerrel lefelé egy gyermek holttestét hozták elő a folyóból néhány napja. Mint azt a rendőrség hétfőn közölte, az igazságügyi orvosszakértői vizsgálat kimutatta, hogy egy óvodás korú fiúról van szó. A személyazonosság és a halál oka még mindig tisztázatlan – mondták. Hétfőn a katasztrófavédelem ismét átvizsgálta a környéket (Fotó: Friedrich/vifogra/dpa  Picture-Alliance az AFP-n keresztül)

Az eddigi információk alapján sem Bajorországban, sem pedig a szomszédos tartományokban nem jelentettek be ilyen korú fiú eltűnését.

 

zacskóba tekert kisfiú holttestére bukkantak a Dunán 2

Fotó: Friedrich / vifogra / dpa Picture-Alliance via AFP)

(Forrás)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top