nlc.hu
Életmód

Kétszeres apa lett Freddie

Megszületett Freddie kisfia, nagyon szép nevet kapott

Már fotót is posztolt a csöppségről.

Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) csupán május közepén jelentette be, hogy hamarosan bővül a családjuk. Egészen a 8. hónapig sikerült titokban tartania, hogy hamarosan kétszeres édesapa lesz. Ma pedig már arról posztolt, hogy tegnap megszületett a kisfia, aki az Ármin nevet kapta – szúrta ki a Bors az énekes közösségi oldalán.

Freddie

Freddie kisfia időben érkezett, az énekes még odaért az esti koncertjére – MTVA Fotó: Zih Zsolt

Mint a bejegyzésből kiderül, Freddie azt hitte, hogy a koncertje miatt nem tud majd ott lenni a szülésnél, de a csöppség végül mégis úgy intézte, hogy az apuka is jelen lehessen, amikor világra jön. 

A tegnapi reggel folyamán azon méltatlankodtam, milyen peches vagyok, hogy Ármin nem elég, hogy bekésik 3 napot, de pont azt a napot választja amikor koncertünk van. Így vagy nem lehetek ott, vagy nem érek vissza… Végeredményét tekintve mindegy, a lényeg, hogy lemaradok… Aztán kora délután azon kaptam magam, hogy a magzatvíz oda, elakadásjelzővel levillogva mindenkit rohanok a kórházba, és a parkolástól számított 1,5 órán belül a kezemben fogom családunk legfiatalabb férfi tagját. Fejben még az autóban voltam, olyan gyorsan történt minden. Mire felfogtam, hogy megszületett, indulnom kellett, hiszen a zenekar már a helyszínen várt… Az odaút furcsa volt és vegyes érzelmekkel teli, de a koncert, a zenekarom, a család jelenléte és a közönség minden szürreális érzelmi hullámvasutat semmissé tett… Hálás vagyok a tegnapi napért, mindenkinek aki részt vett benne, mert sosem fogom elfelejteni. Legfőképp neked @_lampas_ mert a várandósságot és magát a szülést így végigcsinálni rajtad kívül senki sem lett volna képes, és Árminnak aki úgy intézte, hogy Apa még pont ott legyen” – írta a közösségi oldalán, képet is posztolva a kis Árminról. (a fotót ITT nézheted meg!)

Az énekes kislánya egyébként még másfél éves sincs, Léna Hanga tavaly január végén született meg.

Még több sztárbaba az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top