Életmód

Ingyenes IT kurzus indul nőknek (x)

A júliusban induló Hello IT! for Women programban több mint 200 nő kap lehetőséget arra, hogy magabiztos IT felhasználói tudást szerezzen.

A digitalizálódó világban nemcsak programozókra van szükség: az IT más területein is érdemes képeznie magát annak, aki fel szeretne készülni a jövő kihívásaira. Ebben segít a júliusban induló Hello IT! for Women kurzus, ami az INCO Academy – Work in Tech nemzetközi program részeként indul, hogy segítsen a nőknek egy olyan tudást szerezni, amivel megalapozhatják új,  jövőbiztos IT karrierjüket.

Ingyenes IT kurzus indul nőknek (x)

Jövőbiztos tudás nőknek, részidőben, pár hónap alatt

Ahogy Mária, az egyik résztvevő meséli, a digitalizáció gyors ütemű terjedése ma már egyre magasabb szintű IT tudást igényel, mindegy milyen területen dolgozunk. Gyorsan felismerte az ebben rejlő lehetőségeket és jelentkezett is a programba.

A kurzus részidős, így munka vagy család mellett is elvégezhető, online zajlik, így bárhonnan lehet csatlakozni. Középszintű angol nyelvtudáson kívül semmilyen előképzettséget nem igényel, teljesen az alapoktól indulva biztosít olyan erős felhasználói, illetve rendszeradminisztrátori tudást, ami már rövid távon javítja a résztvevők munkaerőpiaci helyzetét. Rendkívül népszerű a kisgyermekes anyukák körében is, hiszen az anyai teendők mellett rugalmassága miatt kényelmesen, otthonról is elvégezhető. „Nekem nagyon megfelelt a szabad időbeosztás, hogy bármikor hozzáférhettünk a videókhoz, a saját tempónkban haladhattunk” – meséli Fanni, aki kisgyermekes anyaként mindössze 2 hónap alatt végezte el a programot. 

Ingyenes IT kurzus indul nőknek (x)

A kurzus egyéni tempótól függően 2-4 hónap alatt elvégezhető, amelyet a Green Fox Academy programozóiskola készségfejlesztő tréningekkel és elhelyezkedést támogató workshopokkal is kiegészít.

A Hello IT! for Women 2022. július 11-én indul. Azok, akik sikeresen teljesítik mind az öt szakmai modult, a Google nemzetközileg elismert tanúsítványával zárják a kurzust.

A jelentkezés már elstartolt, biztosítsd be Te is a helyed! További információk és jelentkezés itt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top